Mainos

Motorola laajentaa toimintaansa Kiinassa myös tv-tuotantoon

Matkapuhelinjätti Motorola ryhtyy Kiinassa myös tv-tehtailijaksi. Motorola laajentaa toimintaansa litteänäyttöisten televisioiden tuotantoon. Tuotteiden valmistuksen hoitaa hongkongilainen Proview. Televisioita on tarkoitus markkinoida myöhemmin maailmanlaajuisesti Motorolan tuotemerkin alla.

Motorola

Matkapuhelinjätti Motorola laajentaa Kiinassa toimintaansa myös litteänäyttöisten televisioiden tuotantoon. Tuotteiden valmistuksen hoitaa hongkongilainen yhteistyökumppani Proview International Holdings.

Motorolan edustajan mukaan Televisiot tuodaan aluksi Kiinan markkinoille, mutta myöhemmin niitä on tarkoitus markkinoida myös maailmanlaajuisesti Motorolan tuotemerkin alla. Ilmoitus herätti markkinoilla aprikointia, aikooko Motorola laajentaa arvokkaan brandinsa käyttöä myös muihin kuluttajatuotteisiin, vai onko kyseessä pelkkä yksittäinen kokeilu.

Yhtiön edustaja Shelagh Lester-Smith sanoi uutistoimisto Reutersille, että kuluttajatutkimusten mukaan asiakkaat olisivat halukkaita hankkimaan matkapuhelinten lisäksi muitakin Motorola-tuotteita. Motorola valmisti takavuosina televisioita muun muassa Quasar-tuotemerkillä, mutta tv-tuotanto myytiin japanilaiselle Matsushitalle jo kolmisenkymmentä vuotta sitten.

Tällä hetkellä yhtiö valmistaa digibokseja, joten kynnys digitelevisioiden tuotantoon ei välttämättä ole kovin korkea. Motorola ei kertonut, koska ensimmäiset Kiinassa tehdyt televisiot tulevat markkinoille tai kuinka ne aiotaan hinnoitella.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.