Moskova haltioissaan Räikkösen mestaruudesta

Brasilian GP on saanut paljon huomiota Venäjän tiedotusvälineissä. Kuvaavaa on, että Kimin voitto oli vielä tänäänkin Venäjän ykköskanavan eli ORT:n nettisivujen urheilun ykkösaihe. Suomen Moskovan suurlähetystöön on virrannut onnitteluja.

Suomen Moskovan suurlähetystö on saanut paljon onnitteluja Kimi Räikkösen F1-maailmanmestaruuden johdosta. Suurin osa onnitteluista on tullut sähköpostiviesteinä, kertoo suurlähetystö nettisivuillaan (http://www.finland.org.ru/fi). Lähetystön portille oli myös jätetty pullo kuohuviiniä uudelle urheilusankarille välitettäväksi.

Brasilian GP on saanut paljon huomiota Venäjän tiedotusvälineissä. Kuvaavaa on, että Kimin voitto oli vielä tiistainakin Venäjän ykköskanavan eli ORT:n nettisivujen urheilun ykkösaihe (www.1tv.ru), ohittaen näin Venäjän jalkapallomaajoukkueen saavutukset.

Moskova on tavoitellut myös F1-ajojen isännyyttä, mutta toistaiseksi neuvottelut FIA:n kanssa eivät ole tuottaneet tulosta.

Moskovaan on nousemassa suuri vapaa-ajankeskus, Parkland, johon rakennetaan FIA:n normien mukainen F1-rata. Moskovan aluehallinto on varannut projektia varten jo tuhannen hehtaarin maa-alueen Ramenskojen alueella.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat