Morsianehdokas toivoo maajussi-Patrikin opettavan hänelle yllättävän asian: "Jos ottas mukaan ja..."

1:48
Maajussi-Patrik ei säästele sanojaan, kun puheeksi tulee morsianehdokkaan kissa

Sara kiinnostui Maajussille morsian -Patrikista tämän iän sekä ulkonäön vuoksi.

Maajussille morsian -sarjan maajussit pääsivät tutustumaan puolisoehdokkaisiinsa ryhmätreffien merkeissä, ja seuraavaksi he ovat vaikean valinnan edessä: ketkä valikoituvat mukaan farmiviikoille, ja kenen matka päättyy heti alkumetreillä.

Suomussalmelainen Sara, 21, ei osaa vielä ensimmäisten treffien jälkeen arvioida, onko hänen ja maajussi-Patrikin välillä kemiaa.

Sara kirjoitti Patrikille kirjeen huomattuaan miehen olevan samoissa ikäluokissa hänen kanssaan. Myöskään Patrikin ulkonäkö ei jättänyt morsianehdokasta kylmäksi.

Saran mukaan "ihanan rento ja mukavan oloinen mies" vakuutti morsianehdokkaan.

 Parivaljakko tapasi toisensa ensikertaa Naantalissa, kun maajussit pääsivät tutustumaan heitä lähestyneisiin puolisoehdokkaisiin. Sara kertoo kohtaamisen vastanneen hänen odotuksiaan.

– Patrik oli just sitä mitä odotin. Se oli sellainen rauhallinen, yllättävän rauhallinen, kun tuntui, että kaikki me muut oltiin ihan paniikissa, hän kertoo.

Sara arvelee, että tykkäisi käydä metsästysreissuilla, mutta hän harvoin pääsee mukaan äänekkyytensä vuoksi. Hän toivookin saavansa metsästystä harrastavalta Patrikilta apua pulmaansa.

– Jos ottas mukaan ja opettais olemaan hiljaa sen ajan, Sara nauraa.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja