Montezemolo: Alonson ja Massan välillä ei ole kiistaa

Ferrarin pääjohtaja Luca di Montezemolo vakuutta, että tallin F1-kuskien Fernando Alonson ja Felipe Massan välillä ei ole mitään erimielisyyttä.

Huhut kuljettajien kireistä väleistä nousivat pintaan, kun Alonso teki Kiinan GP:ssä varikon sisääntuloväylällä ohituksen, joka pakotti Massan nurmikon puolelle.

Kuljettajat ovat jo kiistäneet tilanteen vaikuttavan väleihinsä, ja nyt vakuuttelijoiden joukkoon liittyy myös Ferrarin pääpomo.

- Alonson ja Massan välillä ei ole mitään kiistaa. He tietävät kumpikin hyvin mitä heidän täytyy tehdä, ja he jatkavat sen tekemistä. He tietävät, että he kilpailevat Ferrarin hyväksi, eivät itsensä, Montezemolo sanoi Ferrarin verkkosivuilla.

Montezemolo ilmoitti tiistaina myös, että hän luopuu Ferrarin omistavan Fiatin hallituksen puheenjohtajan tehtävästä. Fiatin yritysryppäässä pitkän uran tehnyt Montezemolo, 62, toimi hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2004 alkaen.

Varapuheenjohtaja John Elkannin, 34, otaksutaan ottavan puheenjohtajan tehtävät. Elkann on Fiatin edesmenneen puheenjohtajan Giovanni Agnellin pojanpoika ja Agnellien sukuyhtiön hallituksen puheenjohtaja. Agnellien yhtiö omistaa Fiatista 30 prosenttia.

Lue myös:

    Uusimmat