Monica painoi 317 kiloa ja halusi maailman isoimmaksi – vasta raskaus sai naisen pudottamaan painoa, ennen kuin oli liian myöhäistä: "Haluan näyttää lapselleni, että kaikki on mahdollista"

Monica oli lähellä olla maailman lihavin nainen – suunnitelmat muuttuivat lapsen takia 4:53
Katso video: Monica alkoi pudottaa painoaan raskausaikana

Monica Riley halusi olla maailman lihavin nainen. Kaksi keskenmenoa ja kova halu tulla äidiksi patistivat naisen kuitenkin laihdutuskuurille.

MTV3:n Studio-ohjelmassa käsitellään huomenna lihavuutta ja syömishäiriöitä. Katso Kirsi Alm-Siiran ja Nina Rahkolan isännöimä Studio tiistai-iltana MTV3:lla klo 21.

Vielä muutama vuosi sitten teksasilaisen Monica Rileyn puntari näytti huimat 317 kiloa. Vaikka lukemat olivat huimat, ei se riittänyt naiselle vielä lainkaan – hänen tavoitteenaan oli nimittäin tulla maailman lihavimmaksi naiseksi.

– Yhdessä vaiheessa elämääni halusin olla maailman isoin nainen. Halusin olla liikkumiskyvytön ja ahmari. Halusin olla vuoteenoma kuningatar, Monica kertoi kesäkuussa 2017.


Peruspäivänä nainen ahmi 6000-8000 kilokaloria suuhunsa. Avomies Sid Riley kokkasi vaimolleen ruokaa, johon kuului muun muassa pakasteleivoksista ja jäätelöistä koostuneita smoothieita. Suuri osa ruoasta meni Monican sisään letkun ja suppilon kautta.

Elämän suunta muuttui

Vinksahtanut unelma muutti kuitenkin suuntaa, kun Monica tuli kolmatta kertaa raskaaksi. Kaksi keskenmenoa patistivat naisen äärimmäiselle laihdutuskuurille.

Tämän lapsen hän halusi todella pitää.

– Halusin pystyä olemaan aktiivinen lapseni kanssa. Halusin nousta ylös ja osallistua hänen elämäänsä kaikin mahdollisin tavoin, Monica kertoi raskauden aikana.

Monica muistaa edelleen kirkkaasti sen hetken, kun hän päätti tehdä elämässään täyskäännöksen.

– Silloin, kun näin lapseni sydämen lyövän ultraäänitutkimuksessa, päätin että minun on muututtava, Riley kertoo.

Synnytti terveen lapsen

Monican asiat tuntuivat kääntyvän yllättäen oikeille raiteille. Nainen alkoi pudottaa painoaan ja mikä tärkeintä, pariskuntaa siunattiin terveellä tyttölapsella. 


Tällä hetkellä 210 kiloa painava Monica elää omien sanojensa mukaan elämänsä parasta aikaa, vaikka työtä vielä on edessä. Hän haluaa seuraavaksi lihavuusleikkaukseen, eikä pelkästään itsensä takia, vaan myös lapsensa takia.

– Haluan nähdä hänen kasvavan ja näyttää hänelle, että kaikki on mahdollista, hän kertoo.


Lähde: Distractify, Barcroft

Lue myös:

    Uusimmat