Mainos

Moni maksaa turhaan korkeakorkoista lainaa - Säästä rahaa kilpailuttamalla

Kun eteen tulee yllättäviä kiireellisiä kuluja, ylimääräistä rahaa pitää saada jostain nopeasti. Esimerkiksi kodinkoneiden hajoaminen tai äkillinen remonttitarve ovat ikäviä yllätyksiä, joihin ei välttämättä ole pystynyt varautumaan taloudellisesti etukäteen. Jostain tarvitaan silloin hieman lainarahaa mahdollisimman nopeasti.

Tällaisessa tilanteessa moni tekee hätäisiä päätöksiä ja ottaa kulutusluoton ensimmäisestä mieleen tulevasta lainapaikasta. Hätäisyys saattaa kostautua myöhemmin, sillä lainassa voikin olla yllättävän korkea korko. Voit välttää tällaiset tilanteet kilpailuttamalla lainat ensin Nordic Bankissa. Lainojen kilpailuttaminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi ilmainen hakemus, ja voit sillä saada jopa yli 20 lainatarjousta. Rahat saat tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä, joten pääset pian tekemään hankintoja.

Jos olet jo ottanut korkeakorkoisen lainan, ei hätää. Myös olemassa olevat lainat on mahdollista kilpailuttaa. Tarkista, minkä verran sinulla on vielä lainaa maksamatta ja kirjoita tuo summa lainahakemukseen. Jos tarjousten joukosta löytyy edullisempi vaihtoehto, nosta laina tilillesi ja maksa rahoilla vanha laina pois. Näin saat vaihdettua kalliin lainan edullisempaan ja voit saada huomattavia rahallisia säästöjä pitkässä juoksussa.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda merkittäviä säästöjä

Nykyään on todella yleistä, että kaikenlaisia tavaroita ja palveluita hankitaan kauppaliikkeen osamaksulla. Niin elektroniikkaa, vaatteita kuin suurempiakin hankintoja kuten autoja, voi hankkia tällä tavalla. Osamaksu on helppo vaihtoehto ja siksi moni sen valitsee asiaa sen kummemmin pohtimatta.

Osamaksuissa voi kuitenkin olla yllättävän korkea korko. Ja kun osamaksuja on maksettavana monta samanaikaisesti, on lopputulos joka tapauksessa se, että jo pelkistä koroista kertyy paljon maksettavaa joka kuukausi. Vakuudeton yhdistelylaina voi tuoda helpotuksen tällaisessa tilanteessa.

Yhdistelylaina tuo säästöjä sillä tavalla, että kun maksettavana on vain yksi laina usean sijaan, saat säästöä korkokuluissa ja muissa lainan kuluissa. Laske kaikkien olemassa olevien osamaksujen ja lainojen määrät yhteen, niin saat tietää, minkä verran tarvitset yhdistelylainaa. Lainavertailupalvelu Nordic Bankin nettisivuilta löydät kätevän laskurin, joka auttaa sinua, kun suunnittelet lainojen yhdistämistä.

Voit hakea yhdistelylainaa ja muitakin vakuudettomia lainoja myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Voitte esimerkiksi yhdessä puolisosi kanssa yhdistää osamaksunne ja lainanne. Näin saatte yhdessä säästettyä rahaa ja tasapainotettua talouttanne.

Yrityslainalla aloitat uuden yrityksen tai teet investointeja

Tiesitkö, että sinun on mahdollista saada myös vakuudetonta yrityslainaa? Sen avulla voit tehdä investointeja ja kehittää yritystäsi. Vakuudeton yrityslaina toimii samaan tapaan kuin yksityishenkilöille myönnettävät vakuudettomat lainat. Vakuuksia ei tarvita. Lainanhakuprosessi tapahtuu kokonaan netissä ja on siksi erittäin nopea. Yrityslaina on hyvä vaihtoehto projektien rahoittamiseen, jos tiedät, että yritys pystyy varmasti maksamaan lainan takaisin.

Tällä hetkellä yrityslainaa voi hakea kauttamme vakuudettomasti enintään 70 000 euroa, mutta pian palvelumme täydentyy uusilla yrityslainaratkaisuilla. Tämän ansiosta yrityslainaa on jatkossa mahdollista saada huomattavasti enemmän, jopa 250 000 euroa. Näillä summilla teet hieman isompiakin investointeja ja viet yritystäsi eteenpäin.

Yrityslaina sopii myös uudelle tai aloittavalle yritykselle. Yrityksen aloittaminen vaatii yleensä jonkinlaisen alkupääoman. Kuluja voi olla yllättävän paljon, jos pitää esimerkiksi hankkia toimitilat, remontoida niitä, ostaa yritystoiminnan pyörittämiseen tarvittavaa kalustoa ja avata kotisivut. Jos sinulla on hyvä liikeidea, voi yrityksen polkaista käyntiin vakuudettoman yrityslainan avulla.

Miksi lainat kannattaa vertailla Nordic Bankissa?

Haetpa lainaa omiin tarpeisiin tai yritykselle, kannattaa sinun vertailla lainat ensin. Lainojen vertaileminen on todella helppoa, joten pienellä vaivalla on mahdollista saada suuria säästöjä. Meidän kauttamme voit saada jopa lähes 30 lainatarjousta.

Nordic Bankissa voit vertailla monenlaiset vakuudettomat lainat ja luotot yhdellä ilmaisella lainahakemuksella.

Näin helppoa lainojen kilpailuttaminen on:

  1. Täytä ilmainen lainahakemus osoitteessa https://nordicbank.fi/
  2. Vertaa lainatarjouksia. 
  3. Valitse sopiva lainatarjous ja nosta rahat tilillesi.

Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi ja sen lisäksi ne tulevat näkyviin palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tarjouksesta näkyy tarkat tiedot lainan korosta ja kuluista sekä kuukausieristä. Kun olet valinnut sopivan tarjouksen, allekirjoita lainasopimus, niin saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa.

Lue myös:

    Uusimmat