Moderni perhe -tähti joutui taas huhujen kohteeksi – vastaa kipakasti fanin kommenttiin: "Olet väärässä"

Ariel Winter on tympääntynyt ulkonäkönsä arvosteluun.

Moderni perhe -tähti Ariel Winterin ulkonäkö on jälleen arvostelun kohteena. Fanit ovat viime aikoina kohisseet esimerkiksi hänen radikaalista laihtumisestaan sekä kookkailta näyttävistä jaloistaan. 

Tuorein Winterin saama kritiikki käsittelee hänen kasvojensa ja vartalonsa muutoksia, joiden eräs fani epäilee johtuvan kauneusleikkauksista. Fani jätti Winterin Instagram-tilille kommentin, jossa syyttää tähteä useiden kauneusoperaatioiden teettämisestä.

– Montako leikkausta olet teettänyt vartalollesi ja kasvoillesi? Kaksi rintojen pienennystä, se on ilmeistä. Poskiluun ja leuan höyläys ja huulien täyttö. Aika ilmeistä, hän näyttää niin erilaiselta.

Winter vastasi kommenttiin napakasti ja kiisti käyneensä kirurgin veitsen alla.

– En aikonut vastata, mutta minun täytyy kysyä: mitä hittoa tarkoittaa poskiluun ja leuan höyläys? Olet muuten väärässä tuosta kaikesta. Rintojani on pienennetty kerran ja olen laihtunut.

Winteriä on aiemminkin syytetty kauneusleikkauksissa käymisestä. Helmikuussa eräs fani epäili Winterin hoikistuneen olemuksen olevan kirurgisen operaation ansiota.

– Hän oli kaunis ennen kuin hän alkoi leikellä vartaloaan, fani kommentoi.

Winter tyrmäsi huhut kertomalla, ettei ole käynyt plastiikkakirurgilla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja