MM-luotsille kovaa kritiikkiä ex-valmennettavalta – vastasi nyt hilpeällä kuitilla: "Nyt me suutelemme toisiamme suulle"

Louis van Gaal vastasi kritiikkiin – vitsaili pelaajansa kanssa suutelemisella 1:15
Katso videolta Louis van Gaalin vitsailua sekä hollantilaisluotsin aiempi hellyydenosoitus.

Argentiinan Angel di Maria kutsui Hollannin päävalmentajaa Louis van Gaalia hänen uransa huonoimmaksi valmentajaksi. Nyt maat kohtaavat MM-puolivälierässä perjantaina. Van Gaal antoi oman vastauksensa di Marialle perjantain lehdistötilaisuudessa.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Van Gaal toimi Manchester Unitedin päävalmentajana vuonna 2014, jolloin di Maria hankittiin seuraan noin 60 miljoonan euron siirtosummalla. Argentiinalainen oli seurassa vain yhden kauden ajan ja teki vain kolme maalia 27 ottelussa. Di Maria avautui viime kaudella raskaasta ajastaan Manchesterissä.

– Minun ongelmani oli valmentaja. Van Gaal on huonoin valmentaja urallani. Pystyin tekemään maaleja ja rakentamaan paikkoja, mutta hän näytti seuraavana päivänä minulle harhasyöttöni, di Maria sanoi Tyc Sportsille.

Di Maria kritisoi van Gaalia siitä, että hänen pelipaikkansa vaihtui päivästä toiseen.

– Hän ei pitänyt, että pelaajat olivat suurempia kuin hän, di Maria totesi.

Van Gaal kehui tulevan kohtaamisen alla di Mariaa ja nosti esille, että argentiinalaisella oli monia henkilökohtaisia ongelmia, jotka vaikuttivat hänen terveyteen.

– Se, että hän kutsuu minua huonoimmaksi valmentajakseen, niin sitä ei moni ole sanonut minulle. Se on tavallisesti päinvastoin. Se on surullista. En pidä siitä, että hän sanoo niin. Sellaista on jalkapallo, josksu valmentaja joutuu tekemään ikäviä päätöksiä, van Gaal sanoi.

Hollantilaisluotsi kääntyi tämän jälkeen maajoukkuehyökkääjä Memphis Depayn puoleen.

– Katsokaa Memphistä! Hän pelasi silloin Manchester Unitedissa ja nyt suutelemme toisiamme suulle. Ei, emme tee niin, van Gaal päätti naureskellen Depayn heristäessä kieltävästi sormea.

Van Gaal oli aiemmin suudellut Denzel Dumfriesiä Hollannin ja Yhdysvaltojen välisen neljännesvälierän jälkeen.

Hollanti ja Argentiina kohtaavat toisensa perjantai-iltana MM-kisojen puolivälierässä. Ottelua voit seurata MTV3-kanavalla, C Moressa ja MTV Katsomossa. Studio käynnistyy jo kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat