EM-tähden haukkuma toimittaja lataa nyt vastapalloon: "Hemmoteltu kakara"

Belgian EM-kisojen kapteeni Kevin De Bruyne menetti malttinsa italialaistoimittaja Tancredi Palmerin kanssa maanantain Ranska-tappion jälkeen. Nyt Palmeri on iskenyt pelaajalle napakasti vastapalloon.

Belgia hävisi Ranskalle 0–1-lukemin maanantain neljännesvälieräottelussa ja karsiutui turnauksesta.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Palmeri sai De Bruynen turhautumaan kysymyksellään.

Palmeri kysyi, josko 33-vuotias koki vaikeaksi, ettei Belgian kultainen sukupolvi koskaan saavuttanut arvokisafinaalia.

Mikä kultainen sukupolvi? Minun? Ja sinä sanot, ettei Ranskalla, Englannilla, Espanjalla ja Saksalla ole ollut kultaista sukupolvea? Okei, kiitos, De Bruyne täräytti ja kääntyi pois.

De Bruyne haukkui Palmeria tyhmäksi samaan aikaan kun hänen kuvattiin poistuvan lehdistötilaisuudesta.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Myöhään maanantai-iltana Palmeri reagoi De Bruynen kommenttiin antamalla tälle samalla mitalla takaisin.

– Haha, De Bruyne kutsui minua juuri tyhmäksi. Hei Kevin, pieni muistio sinulle: Ranska, Englanti, Saksa ja Espanja ovat kaikki saavuttaneet finaalin! kirjoitti Palmeri X:ssä.

– (Olet vain) tavanomainen jalkapalloilija, joka haluaa vain kysymyksiä, jotka kertovat kuinka hyviä olette. Hemmoteltu kakara.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Palmerin kirjoitus meni sosiaalisessa mediassa vähintäänkin yhtä viraaliksi kuin De Bruynen kommentti.

Myöhemmin tiistaina Palmeri puolusteli esittämäänsä kysymystä ja hämmästeli saamaansa kritiikkiä sen johdosta.

– Journalismi on ennen kaikkea epämiellyttävien kysymysten esittämistä. Omani Kevin De Bruynelle oli jopa ilmeinen: se liittyi asiaan jota Belgiasta puhutaan koko ajan, Palmeri kirjoitti.

– Vain muutama toimittaja ei pidä sitä reiluna kysymyksenä. Tämä kertoo paljon siitä, kuinka moni ajattelee toimittajan työn olevan fanien miellyttämistä.

De Bruyne on voittanut urallaan paljon. Belgialaistähti on juhlinut Manchester Cityn riveissä muun muassa kuutta Valioliigan mestaruutta ja Mestarien liigan voittoa.

Belgian paidassa De Bruynen parhaaksi saavutukseksi on kuitenkin jäämässä vuoden 2018 MM-pronssi, ellei hän päätä jatkaa maajoukkueuraansa odotettua pidempään.

De Bruyne teki kuluneissa EM-kisoissa yhden maalin, kun Belgia otti turnauksen ainoan voittonsa Romaniaa vastaan lohkovaiheessa.

Lue myös:

    Uusimmat