Portugalilaislehti: Cristiano Ronaldo raivostui ja uhkasi lähteä MM-kisoista

0:26
Muu Portugalin joukkue juhli murskavoittoa – Cristiano Ronaldo käveli yksin kohti pukukoppia.

Cristiano Ronaldo ei portugalilaislehti Recordin mukaan ottanut penkitystään suopeasti vastaan. Supertähden väitetään uhanneen valmennusjohtoa MM-kisoista lähtemisellä.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Portugalilaislehti Recordin mukaan Cristiano Ronaldon ja Portugalin päävalmentajan Fernando Santosin välit kiristyivät jo MM-kisojen alkulohkon päätösottelussa Etelä-Koreaa vastaan, jossa Santos pyysi tähtihyökkääjän vaihtoon 65. minuutilla.

– Sinulla tuntui olevan helvetin kova kiire saada minut vaihtoon, Ronaldon väitetään tiuskaisseen Santosille.

Santos myönsi Sveitsiä vastaan pelatun neljännesvälieräottelun alla, ettei pitänyt Ronaldon elehdinnästä vaihtokomennuksen yhteydessä. Ronaldo vaikutti osoittaneensa mieltään valmennusta kohtaan, mutta jälkeenpäin reaktion väitettiin olleen korealaispelaajalle suunnattu.

– Näin sen tv:stä, enkä pitänyt siitä, en lainkaan. En todellakaan pitänyt siitä, mutta sen hetken jälkeen se asia oli loppuun käsitelty, Santos totesi.

Myös Ronaldon edellä mainittu tiuskaisu vaihtokomennuksesta oli suunnattu Santosin mukaan Portugalin penkin sijaan hyökkääjää kentältä pois hoputtaneelle korealaispelaajalle.

Liitto kiistää sensaatioväitteen

Pudotuspeliotteluun Sveitsiä vastaan Santos valitsi Ronaldon sijasta hyökkäykseen 21-vuotiaan Goncalo Ramosin, joka teki lopulta hattutempun ja tarjoili lisäksi yhden maalisyötön lusitaanien 6–1-voitossa.

Ronaldo pääsi kentälle pelin jo ratkettua, mutta Recordin mukaan supertähti ei ollut ennen ottelua sulattaa vaihtopenkillä aloittamista. Lehden mukaan kimpaantunut hyökkääjä uhkasi lähteä MM-kisoista kesken turnauksen.

Ensireaktionsa jälkeen Ronaldo olisi kuitenkin rauhoittunut ja pyörtänyt päätöksensä lähdöstä, koska hän lopulta olisi ymmärtänyt radikaalin liikkeen valtavat seuraukset. 

Portugalin jalkapalloliitto on ehtinyt jo kiistämään lehtiväitteiden todenperäisyyden.

– Uutiset, joiden mukaan Cristiano Ronaldo uhkasi keskustelussa Fernando Santosin kanssa lähteä maajoukkueesta, eivät ole totta. FPF selventää, että Cristiano ei missään vaiheessa uhannut lähteä maajoukkueesta Qatarissa, liiton tiedotteessa kerrotaan.

Ronaldon eleet Sveitsi-ottelun päätösvihellyksen jälkeen ovat puhuttaneet laajalti. 37-vuotias konkari pyörähti lyhyesti kiittämässä yleisöä, mutta ei vaikuttanut osallistuvan voitonjuhlaan muiden joukkuetoveriensa kanssa.

Yksin kohti pukukoppia kentältä kävellyt Ronaldo vastasi lyhyesti yhteen kysymykseen stadionin uumenissa.

– Tietenkin olen onnellinen. Portugali voitti, Ronaldo totesi ja poistui median edestä.

Instagram-tilillään Ronaldo kiitteli Sveitsi-voiton jälkeen joukkueensa panosta.

– Uskomaton päivä Portugalille ja historiallinen tulos maailman suurimmassa jalkapallokilpailussa. Loistava esitys joukkueelta täynnä lahjakkuutta ja nuoruutta, Ronaldo hehkutti julkaisussaan.

– Meillä on aina ollut hyvin läheiset välit. Olen tuntenut hänet 19-vuotiaasta, emmekä ole koskaan sotkeneet henkilökohtaista suhdettamme ammattiasioihin valmentajan ja pelaajan välillä, Santos kertoi.

– Ronaldo on edelleen arvokas pelaaja Portugalin joukkueessa, Santos summasi.

Portugali kohtaa MM-kisojen puolivälierissä Marokon lauantaina kello 17.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja