Mainos

Mitro Repo: Sydämeni on kertaalleen revennyt ja parsittu kokoon

Viime aikoina paljon julkisuudessa ollut Mitro Repo : "Olen vielä ihan oikeasti Isä Mitro ja ihan oikeasti pappi".

Radion Novan viikon miesystävänä on pääsiäisen kunniaksi Mitro Repo, joka valittiin vuoden 2009 europarlamenttivaaleissa SDP:n listoilta sitoutumattomana ehdokkaana europarlamenttiin.

Revon ja ortodoksisen kirkon välille nousi kiistaa siitä, voiko mies poliittisen aktiivisuutensa vuoksi toimia pappisvirassaan. Piispainkokous eväsi lopulta Revolta papin tehtävien hoitamisen eurovaaliehdokkuuden ja parlamentin jäsenyyden ajaksi.

- Täytyy tunnustaa, että uusi roolini ja kutsumukseni on vain suorastaan syventänyt papillista kutsumustani sekä hurskauttani ja uskoani, Repo toteaa haastattelussa.

Revon mukaan silloin, kun ihmistä koetellaan, vastoinkäymiset kääntyvät lopulta voitoksi. Hänen mielestään viime keväinen kohtelu kuitenkin ylitti kohtuuden rajat.

- Kyllä siinä aika munaskuihin mentiin. Mutta mun sydän on jo kerran revennyt ja se on parsittu kokoon, paikattu, pantu kokoon ja laitettu rusetti päälle. Luulen, ettei kuolemakaan pääse minua pahemmiten yllättämään.

Kuuntele koko haastattelu Radio Novasta lauantaina klo 14 - 15. Haastattelu on kuunneltavissa ohjelman jälkeen myös Radio Helmen nettisivuilta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.