Miten reagoit, jos seksikumppanilla on oikein iso penis? Naiset vastaavat

0:59
Miten reagoit, jos miehellä ei seisokaan? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Jos olet kohdannut oikein ison peniksen, miten olet reagoinut? Onko se mukava asia vai ei? Huomaako nainen ylipäätään, että penis on iso?" kysyy nimimerkki Vennamo.

Näin naisraati vastasi

"Iso penis on kuin taivaanlahja. Tykkään seksin aikana, kun penis ylettää pohjaan asti ja saa tuntemaan paljon herkemmin. Orgasmi tulee helpommin itsellä, kun miehellä on kunnolla vartta millä puuhastella. Toki, eihän sillä koolla sitä tyydytystä naiselle pelkästään saa, pitää osata käyttääkin sitä. Jos kokeilee miehen etumusta ja siellä on isoa tarjolla, niin kyllähän se kiinnostaa heti enemmän kuin pieni."
– 35, eronnut

"Olen kohdannut muutaman ison. Oli jopa pelottavaa ja sellaisella oli kivuliasta, jos työnsi pohjaan asti. Myös suuseksi hankalampaa!"
– 43, ei suhdestatusta

"Liian isoon en ole törmännyt. Olen saanut tyydytystä isommista ja pienemmistä. Ei se koko, vaan miten sitä käyttää, tämä pätee hyvin. Muutkin keinot on sallittu tyydyttämiseen! Mutta pakkohan se on myöntää, että kohdallani helpompi minut on tyydyttää isommalla."
– 24, parisuhteessa

"Yleensä sanotaan, että mitä isompi, sen parempi. Näin ei kuitenkaan aina ole. Liian suuri aiheuttaa pientä kauhua siitä, että mahtuuko se edes sisään, ja mikäli menee, niin sattuuko se. Entisellä partnerillani oli jäätävä, ja seksi jäikin oikeastaan ihan vaan siksi, koska se sattui. Tietysti naisia on erilaisia, ja toki 'iso' on katsojasta kiinni. Itse kuitenkin tykkään keskikokoisesta, jolloin seksikin tuntuu paljon paremmalle."
– 26, naimisissa

"Kaikkea hyvin pienestä suureen on tullut vastaan, ja kaikkien kanssa on löydetty yhteinen sävel. Kerran myös löytyi epätavallisen suuri penis ja se ei ollut enää miellyttävää. Ainoa kerta, kun penis on aiheuttanut epämiellyttävää tunnetta, eikä ole mahtunut oikeastaan mihinkään mukavasti."
– 27, avoliitossa

"Kerran törmännyt isoon. Siis todella isoon. Vaati hiukan enemmin töitä, että saatiin homma käyntiin. Ja ei kyllä ollut parempi kuin 'ihan normaali'. Tuli ehkä keskityttyä liikaa siihen kokoon."
– 44, sinkku

"Toki sen huomaa, jos on todella iso, ja itselle se on lähinnä vaivaannuttavaa. En pidä siitä, että seksin aikana joutuu miettimään asentoja, joskus on myös sattunut, kun on innostunut liikaa, eikä paikat kestäkään."
– 42, sinkku

"Kyllähän sen huomaa, kun on juhlakunnossa. Liian isolta on inhottavaa ottaa suihin, kun menee leuat jumiin. Ja itse yhdyntä helposti kivuliasta. Keskikokoinen on paras."
– 32, ei suhdestatusta

"Onko koolla väliä? On. Liian iso sattuu ja tuntuu epämukavalta."
– 31, parisuhteessa

"Kyllä sen huomaa, hyvässä ja pahassa. Naisen omien paikkojen koosta riippuu varmasti eniten se, onko miehen kookas erektio hyvä vai huono asia. Suhteessa liian suuri penis osuu helposti useissa asennoissa kohdunsuulle, 'pohjaan', ja se kyllä yleensä sattuu ennemmin kuin tuntuu hyvältä. Sitten on asentoja, joissa miehen läsnäolo ei tunnu juuri ollenkaan, oli hän sitten suuri tai pieni. Naisen paikat kun sisäpuolelta ovat paljolti tunnottomat, mikäli vaan kosteutta on riittävästi. Jos ollaan ensimmäistä kertaa menossa puuhiin ja muuten kemiat natsaavat, niin ei se siihen kokoon tyssää."
– 33, sinkku

"Ensimmäinen ajatus on usein ollut, että tuo ei ikinä tule mahtumaan sisään. Ja usein onkin hankaluuksia saada penis sisään. Yhdyntä ei myöskään ole niin nautinnollista kuin ns. sopivan kokoisen peniksen kanssa. Olenkin todennut, että koolla on väliä, mutta se ei tarkoita sitä että pitäisi olla isoin mahdollinen vaan itselleen oikean kokoinen."
– 22, sinkku

"On kokemusta myös erittäin isoista peniksistä. Kyllä nainen tietää, koska mittaa on enemmän ja koska vähemmän. Henkilökohtaisesti normaalikokoinen on oma suosikki. Isojen kanssa on oltava huomattavasti varovaisempi ja tietyt yhdyntäasennot saattavat esimerkiksi tuntua epämiellyttäviltä tai kivuliailta ison peniksen kanssa. Jotkut naiset pitävät isoista peniksistä, jotkut eivät. Naiset ovat anatomisesti myös erilaisia, joten ei se vaginakaan ole joka naisella aina vakiokokoinen."
– 42, sinkku

"Kyllä se vähän huolta aiheuttaa, sillä iso vehje rikkoo herkästi paikat, eikä siinä ole mitään hauskaa. Naiset ovat tosin hyvin erilaisia, joten joillakin herättää riemunkiljahduksia, toisilla ei ja kolmannet kiinnittävät huomiota aivan muihin ominaisuuksiin."
– 35, vapaa suhde

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja