Miten muotoilet alapääsi karvat? Naiset vastaavat

0:40
Jos raapaiset ihoasi, nouseeko siihen kuvio? Sinulla saattaa olla dermografismi!

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Onko häpykarvoitus tätä päivää, vai vieläkö 'posliinikausi' kestää? Eli miten muotoilet alapääsi karvat, jos muotoilet?" kysyy nimimerkki Naisten mies.

Näin naiset vastasivat

"Käyn sokeroinnissa, jossa otetaan kaikki veks."
–39, parisuhteessa

"Käyn säännöllisesti brasilialaisessa vahauksessa, olen käynyt vuosia ja käyn vastaisuudessakin. Koen olevani kauniimpi ja hygieenisempi ilman karvoitusta – vällyjen välissä olen vapautuneempi, ja mies kiittää kiihkeästä seksistä."
– 30, naimisissa

"Siistin niin, että karvoitus pysyy piilossa pikkareiden alla. Lyhennän pituutta, mutta en sheivaa, karvoilla on tarkoitus. Ennen, kun sheivasin, oli jatkuvasti epämiellyttävää hajua ja valkovuotoa. Naturel on tuoksuton tai miellyttävän tuoksuinen!"
– 37, naimisissa

"Minä pyrin pitämään itseni posliinina, pidämme tästä eniten molemmat. Kuitenkaan ihan täysin en sitä jatkuvasti herkän ihoni vuoksi kykene ylläpitämään. Haavena olisi kuitenkin mennä vahaukseen, kun rohkeus riittää, jotta karvattomuuden ylläpitäminen helpottuisi."
– 19, parisuhde

"Kyseessä lienee enemmänkin tapa kuin trendi. Itse sheivaan jokaisella suihkukäynnillä. Tottunein tempuin, aikaa kuluu pari minuuttia. Homma tehdään itseä varten, ei muita ajatellen."
– 43, naimisissa

"Ei se kuulemma enää muotia ole, mutta vahaan kaikki pois, eli posliini olen. Tuntuma on parempi kuin karvaisena, etenkin, kun mieskin vielä ajelee paljaaksi."
– 35, avoliitossa

"Yleensä en jaksa sheivata ja minulla on ihan luonnollinen puska. Toisinaan, kun päätän siistiä alapäätäni, niin sheivaan kaikki pois, ihan posliiniksi. Tätä vain tapahtuu ihan liian harvoin. Enkä oikein osaa muotoilla niitä mitenkään."
– 23, parisuhteessa

"En halua näyttää alaikäiseltä pikkutytöltä, eli en ole posliini. Lyhennän karvoitusta ja siistin toki alakertani säännöllisesti. Jos karvainen malli ei kelpaa seksikumppanille, voi minun puolestani jäädä ilman."
– 48, sinkku

"En aja kokonaan karvattomaksi, vaan yleensä jätän hitusen 'yläpuolelle'. Alempaa kaikki pois. Mukavampaa itselleni ja mieskin tykkää."
– 29, kihloissa

"En ole koskaan mennyt villityksiin mukaan, eli karvoitukseni on edelleen lyhyt, siistitty malli."
– 38, seurustelee

"Minulla on posliinikausi aina, riippumatta siitä, olenko suhteessa vai en. Ajan parin päivän välein, koska karvat kutittavat – ovat kutittaneet ihan siitä lähtien, kun alkoivat kasvamaan. Teininä meni vuosi tai pari ymmärtää, että nehän voi ajaa kaikki pois, niin ei tarvitse enää kutinoista kärsiä. Ennen tuota oivallusta olin pelännyt jatkuvaa kutinaa jonkin taudin aiheuttamaksi, vaikkei minulla siinä iässä ollut poikaystävistä tietoakaan."
– 36, sinkku

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja