Mistä sinun täytyy hankkiutua eroon tänä vuonna? Horoskooppimerkkisi kertoo

Huijarisyndroomasta kärsivä ei luota itseensä 7:12
Huijarisyndroomasta kärsivä ei luota itseensä

Tässä lista asioista, joista eri horoskooppimerkkien pitäisi hankkiutua eroon vuonna 2019!

Uusi vuosi on tunnetusti lupausten tekemisen kulta-aikaa. Popsugar-sivusto julkaisi listauksen asioista, joista eri horoskooppimerkkien pitäisi hankkiutua eroon vuonna 2019. Aloitatko sinä näiden raivaamisen elämästäsi uuden vuoden kunniaksi?

Oinas: Tarve jatkuvaan muutokseen

Sinun ei tarvitse ottaa tauotta riskejä tai etsiä uusia haasteita. Voit myös vain nauttia siitä, mitä sinulla on. Hidasta siis hieman!

Härkä: Vanhat ruoat, mausteet ja tavarat

Hankkiudu viimein eroon tavarasta, jota olet hamstrannut nurkkiisi! Heitä pois vanhat kodinkoneet, mausteet ja vanhentunut ruoka. Samalla mielesi puhdistuu ja saat tilaa hengittää.

Kaksoset: Syyllisyys

Koet syyllisyyttä, kun et saa lupaamiasi asioita tehtyä. Nyt on aika luopua tästä tavasta! On aivan sallittua lopettaa kesken ja hylätä ne projektit, jotka eivät tulleetkaan valmiiksi.

Rapu: Päästä irti kaunasta

Päästä irti menneisyyteesi liittyvistä kaunoista ja ihmisistä, jotka satuttivat sinua. Ei ole hyväksi velloa menneissä tapahtumissa vuosikausia. Tee itsellesi palvelus ja unohda jo se yksi ex-rakas, joka loukkasi sinua vuonna 2001!

Leijona: Tarve muiden hyväksynnälle

Kaipaat kehuja, muttet tarvitse niitä jäädäksesi henkiin. Etsi itsestäsi sitä hyväksyntää, jota janoat muilta. Arvosta itseäsi ja saavutuksiasi!

Neitsyt: Tarve järjestää asiat juuri oikein

Olet pikkutarkka, mutta perfektionismisi aiheuttaa sinulle usein ahdistusta. Älä ole niin tarkka kaikessa!

Vaaka: Älä aina harkitse kaikkia vaihtoehtoja

Sinä haluat tietää kaikki mahdolliset vaihtoehdot ennen päätöksen tekemistä. Se ei aina ole tarpeen. Yritä olla spontaanimpi ja päästä eroon tarpeesta pohtia, miten päätöksesi voisi vaikuttaa äitiisi, sukuusi, koiraasi tai naapuriisi.

Skorpioni: Tarve olla oikeassa

Olet valmis uhraamaan ystävyyssuhteesi, kunhan saat sanoa viimeisen sanan. Ei ole heikkoutta olla tosinaan väärässä tai myöntää erehtyneensä. Joustavuudesta olisi sinulle hyötyä!

Jousimies: Oman tärkeyden korostaminen

Ajattelet usein vain itseäsi ja sitä, mitä kaikkea saatkaan kestää. Saatat toisinaan olla hyvinkin itsekeskeinen!

Kauris: Murra muurisi

Pidät ihmiset etäällä, jotta et satuttaisi itseäsi. Samalla karkotat kuitenkin myös potentiaaliset ystävät ja hyvät kohtaamiset.

Vesimies: Eri mieltä olemisen tarve

Jostain syystä sinä uskot, että muut pitävät sinua liian helppona, jos et ole heidän kanssaan eri mieltä. Älä väitä vastaan vain eri mieltä olemisen ilosta!

Kalat: Itsen epäileminen

Epäilet jatkuvasti itseäsi ja päätöksiäsi. Olet liian riippuvainen muista itsetuntosi suhteen. Kehu ja arvosta itse itseäsi!

Lue myös:

    Uusimmat