Mainos

Missit neuvovat: Näin mies hurmataan

Tuore missikolmikko on Miss Suomeksi kruunatun Viivi Pumpasen johdolla nyt kovan pyörityksen pauloissa. Kaunottarien yöunet ovat jääneet vähäisiksi, kun missejä viedään tilaisuudesta toiseen. Tällä erää kolmikko edustaa perinteisellä missiristeilyllä, josta käsin he kommentoivat Helmelle muun muassa miehen hurmaamisvinkkejä.

– En usko, että hurmaaminen riippuu asusta vaan siitä säteileekö nainen, vielä sinkkunaisena edustava toinen perintöprinsessa Susanna Turja pohtii.

Miss Suomi Viivi Pumpanen on jo löytänyt rinnalleen poikaystävän. Hänen mielestään kaikkein tärkeintä miehen huomion kiinnittämisessä ovat itsevarmat otteet.

– Itsevarmuus tekee naisesta haluttavan. On tärkeää, ettei naisen tarvitse näyttää tai esittää mitään muuta kuin oikeasti on. On ihan sama, vaikka naisella olisi collegepuku päällä kunhan hän vain kantaa sen kauniisti.

Ensimmäinen perintöprinsessa Anne Nurminen seurustelee myös tahollaan. Hänen mielestään nainen herättää miehen huomion asulla, jossa hän tuntee itsensä viehättäväksi ja itsevarmaksi.

– Pitää olla itselle mukava asu ja sellainen jossa viihtyy. Kannattaa tietysti korostaa parhaita puolia, koska jokaisella on niitä varmasti. Itselleni sopivat parhaiten pillifarkut ja kiva toppi tai sitten cocktailasu, riippuen tilanteesta tai fiiliksestä, Anne pohtii.

Missien kauneusvinkit

Jos yhtä osaa miehen hurmaamisessa edustaa oikeanlainen vaatetus, on kauneus vähintään yhtä merkityksellinen. Miss Suomeksi kruunattu Viivi Pumpanen listaa muiden missien ohella yhdeksi tärkeimmäksi kauneusrutiinikseen perinteisen veden juonin.

Runsaan vedenjuonnin on kehuttu pitävän hipiän kirkkaana ja kauniina. Muut Viivin kauneusniksit liittyvät tuotteisiin.

– Iltaisin täytyy käyttää hyvää meikinpoistoainetta, kasvovettä ja kosteusvoidetta. Jälkimmäinen on ehdoton, koska minulla on erittäin kuiva iho, Miss Suomi jatkaa.

Ensimmäinen perintöprinsessa Anne Nurminen on samoilla linjoilla Viivin kanssa. Ihon perusteellinen puhdistus ja kosteutus ovat kauneusrutiineiden A ja O riittävien yöunien lisäksi.

– Pitää myös syödä terveellisesti, muistuttaa toinen perintöprinsessa Susanna Turja.

Lue myös:

Lue kaikki missiuutiset erikoissivustolta

Teksti: MTV3/Helmi
Kuvat: Sanna Jokinen ja Lehtikuva

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.