Missä Chelsean puolustus? Suurseura räpiköi Venäjällä

Chelsean pudotuspelipaikka jalkapallon Mestarien liigassa on sinetissä, ja siltä lontoolaisen suurseuran pelaaminen on myös Pietarin Zenitin vieraana näyttänyt.

Hallitseva Mestarien liigan voittaja Chelsea kyllä käynnisti H-lohkon taiston räväkästi, kun Timo Werner naulasi pallon puolesta metristä sisään jo toisella minuutilla Ross Barkleyn antamasta kulmapotkusta (video alla).

Sen jälkeen ahdingossa on kuitenkin ollut Chelsea, jonka puolustus on ollut tuuliajolla. Lontoolaisvieraiden löperö peräpään pelaaminen kostautui ensimmäistä kertaa 38. minuutilla, kun Douglas Santos lähetti keskityksen maalin eteen ja Claudinho sai aivan vapaasti puskea pallon häkkiin.

Voit katsoa kyseisen maalin ylälaidan videolta.

Vain kolme minuuttia myöhemmin Sardar Azmoun karkasi Chelsean puolustuksen selustaan ja iski pelivälineen Malcomin syötöstä pömpeliin. Zenit siirtyi 2–1-johtoon.

Chelsea ja Juventus ovat varmistaneet Mestarien liigan pudotuspelipaikat H-lohkosta. Zenit sijoittuu varmasti kolmanneksi ja etenee Eurooppa-liigan pudotuspeleihin; Malmö jää lohkojumboksi.

Voit katsoa ottelua suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalta ja cmore.fi-suoratoistopalvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat