Miss Suomen perintöprinsessa Maisa Alatalo teki vaikean päätöksen ja jätti työnsä – esittää somessa pyynnön: "Olkoon tämä samalla ilmianto..."

Salkkarit-tähti Ronja Alatalo ja missifinalisti Maisa Alatalo yhteishaastattelussa – tällaisia neuvoja Mikko Alatalo on antanut lapsenlapsilleen 7:43
Katso myös: Salkkarit-tähti Ronja Alatalo ja missifinalisti Maisa Alatalo yhteishaastattelussa – tällaisia neuvoja Mikko Alatalo on antanut lapsenlapsilleen

Maisa Alatalo kertoo uusista työkuvioistaan Instagramissa.

Vuoden 2023 Miss Suomi -kilpailussa toiseksi perintöprinsessaksi ja median suosikiksi kruunatun Maisa Alatalon työrintamalla puhaltavat uudet tuulet. Hän kertoo Instagram-tilillään päättäneensä jättää toistaiseksi kiinteistönvälittäjän työt ja pyhittää seuraavan vuoden ja tulevaisuutensa missivuodelle.

Samalla Alatalo ryhtyy postauksensa mukaan täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Hän kertoo jatkavansa toimintaa Taidogas-yrityksessä, jossa hän toimii agilitykouluttajana, sekä perheyrityksessä, jota hän pyörittää yhdessä Ronja-siskonsa ja äitinsä kanssa.

Kiinteistönvälittäjän työn jättäminen ei Alatalon kirjoittaman mukaan ollut helppo päätös, sillä hän kuvaa työporukkansa olevan huikea.

– Ennen kaikkea olen kiitollinen kaikista opeista sekä luottamuksesta, jota olen saanut vuosien varrella. (Koko toimisto kannusti täysin sydämin mun missimatkan ajan, enkä olisi voinut pyytää parempaa vastaanottoa myös irtisanoutumiselleni). Nykyajan johtamista indeed, Alatalo kirjoittaa postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Alatalo kirjoittaa olevansa valmis uusiin haasteisiin elämässä ja pyytääkin samaan hengenvetoon yhteydenottoja mahdollisten työprojektien osalta.

– Olkoon tämä samalla ilmianto kiinnostukselle mielenkiintoisiin projekteihin: eli jos sinulla tai tutullasi olisi mulle sopivia proggiksia tiedossa - ota yhteyttä. Juontokeikoista mallintöihin ja tv-kuvauksiin (sekä kaikkea maan ja taivaan väliltä) saa tarjota, hän päättä tekstinsä.

Vuoden 2023 Miss Suomi -finaali kisattiin Aino-areenalla lauantaina 9. syyskuuta. Alatalon lisäksi perintöprinsessan kruunun sai Serina Suvilahti, ja Miss Suomeksi kruunattiin Paula Joukanen.

Lue myös:

    Uusimmat