Millaista olisi täydellinen suuseksi? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Millaista olisi täydellinen suuseksi? Ja mikä on suuseksissä täysin turnoff?" kysyy nimimerkki Freewilbe.

Näin naiset vastasivat

"Täysi turnoff olisi, jos joku röyhtäisee kesken."
– 30, avoliitossa

"Täydellinen suuseksi on sellaista, jossa mies käyttää pelisilmää ja tajuaa, milloin tekee jotain oikein, ja milloin saa vaihtaa tyyliä. Täysi turnoff on, jos mies vaihtaa taktiikkaa juuri sillä hetkellä, kun ei pitäisi."
– 33, parisuhteessa

"Suuseksissä ehdottomasti tärkeintä on se, että jos nainen nauttii, kumppani jatkaa sitä, mitä on tekemässä. Tyyliä ei muuteta juuri orgasmin kynnyksellä; se ei saa naista vaikuttuneeksi taidoistasi, vaan lähinnä aiheuttaa murhanhimon... Ja naiset, sanokaa ääneen, että nyt on hyvä. Ei ole vaikeaa huokaista 'just noin' tai 'jatka'. Ei sitten kumppaninkaan tarvitse miettiä, että mitähän se nyt toivoisi."
– 33, avoliitossa

"Täydellinen suuseksi ensinnäkin sisältää esileikin – ei siis vaan housuja kinttuihin ja päätä jalkojen väliin, kiitos. Lisäksi oma seksihistoriani on osoittanut, että harvalla miehellä on tietoa klitoriksen sijainnista. Nimenomaan klitoris kaipaa HELLÄÄ hyväilyä suuseksissä (muista esimerkiksi hyödyntää klitoriksen huppua, jotta kontakti ei tunnu liian rajulta). Liian aggressiiviset otteet tai yksipuolinen klitoriksen suora hyväily kuitenkin saavat paikat turtumaan ja vievät suuseksistä nautinnon.

Klitoriksen stimuloinnin lisäksi täydellisessä suuseksissä on mielestäni myös sormileikkejä. Suuseksin aikana olisi mukavaa, jos mies voisi myös hyväillä vaikka reisiäni ja takapuoltani. Täysi turnoff on, jos mies lipittää alapäätä aivan vääristä kohdista. Silloin tulee lähinnä kiusaantunut olo, ei siis alkuunkaan kiihottunut."
​​​​​​​– 26, parisuhteessa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja