Mainos

Miley Cyrus kauhunhetkistään: En saanut henkeä

Laulaja Miley Cyrus vakuuttaa voivansa hyvin sairastumisensa jälkeen. Vaara ei kuitenkaan ole vielä täysin ohi.

Laulaja Miley Cyrus joutui kaksi viikkoa sitten keskeyttämään Bangerz-kiertueensa allergisen reaktion takia. Vakava reaktio johtui antibiooteista, joita hänelle oli määrätty tulehdukseen. Lopulta tähti joutui perumaan lukuisia keikkojaan ja olemaan sairaalassa noin viikon ajan.

Maanantaina Cyrus antoi ensimmäistä kertaa haastattelun kokemastaan. Cyrusta haastateltiin puhelimitse On Air With Ryan Seacrest -ohjelmaan.

– Se oli hyvin pelottavaa, olin käytännössä myrkyttänyt tietämättä itseni. Olin syönyt lääkettä viiden päivän ajan ja tunsin voivani hyvin. Sitten yhtäkkiä kuudentena päivänä reaktiot alkoivat. En saanut henkeä ja ihoni reagoi, Cyrus muistelee.

Toivuttuaan shokista sairaalassa ei Cyrus ollut enää niin peloissaan. Sen sijaan hän oli harmissaan perutuista keikoista. Ja sairaalassa oli tylsää.

– Itkin, koska olin niin tylsistynyt. Olin kiinnitettynä koneisiin ja kahden tunnin välein minua tökittiin neulalla, todella surkeaa. Lopulta sisareni toi minulle kasan DVD:itä. Tein myös paljon ostoksia netissä, aika harkitsemattomia sellaisia.

Vaikka Cyrus on toipunut hurjasta reaktiosta, ei vaara ole vielä täysin ohi.

– Minun pitäisi olla kunnossa, mutta saatan saada allergisia reaktioita vielä 5-27 päivää tapahtuneen jälkeenkin. Eli vielä voi tulla takapakkia, mutta nyt olen voinut todella hyvin.

Cyrusin olisi tarkoitus nousta lavalle Los Angelesissa 2. toukokuuta. Myös tähden perutuille Bangerz-kiertueen keikoille on jo löydetty uudet päivämäärät. Miley Cyrus konsertoi Suomessa 1. kesäkuuta.

 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja