Miksi miehet luulevat peniskuvien kiihottavan naisia? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi miehet luulevat peniskuvien kiihottavan naisia? Miettinyt tätä jo hetken. Enemmän ällöttävää saada sellainen kuva", ihmettelee nimimerkki hyi.

Nin miehet vastasivat

”Ei kuvittele normaali mies kenenkään niistä kuvista olevan kiinnostunut, päinvastoin. Hönöjen hommaa.”
– 56, naimisissa

"Koska miehet kiihottuvat pi***n kuvista."
– 32, naimisissa

”Kyse ei välttämättä ole siitä, että miehet luulevat sen kiihottavan naista vaan heitä kiihottaa, kun lähettävät kuvan naiselle. Naisen reaktio ei ole välttämättä kovin suuressa roolissa, ellei sitten kiihottumiseen liity juurikin se järkyttynyt reaktio. Eli ymmärtänet väärin sen, ketä kuvan pitäisi kiihottaa. Aina se ei ole vastaanottaja, joskus se on lähettäjä. Tosin jossain voi olla nainen, joka kiihottuu kuvasta.”
– 35, sinkku

​​​​​​​

"Usko tai älä, mutta tietty ryhmä miehiä ei ole vieläkään päässyt konttausvaiheen pippelileikkien yli. Nämä oman elämänsä "toimikankaanniemet" pyörittävät maailmankuvaansa pikkuveijarin ympärillä. Samalla he luulevat, että veitikka kiinnostaa ja jopa kiihottaa myös muita.

Peniksen luullaan kiinnostavan naisia, koska a) heiltä puuttuu kyseinen elin ja b) kalustaan lumoutunut mies luulee naisten olevan vähintään yhtä vaikuttuneita sen näkemisestä. Harva tämän kastin mies kehtaa esitellä aarrettaan miehille kuin vaivihkaa saunassa ja pukuhuoneissa. Siksi naiset ja heille lähetyt peniskuvat."
– Herra 47, aviossa***

Lue myös:

    Uusimmat