Mikko Töyssyn sketsihahmo Urmas Viilunk voitti Putouksen hahmokisan: "Tänä yönä ei makseta veroja"

Putouksen 12. tuotantokausi huipentui tänään lauantaina suorassa lähetyksessä Mikko Töyssyn Urmas Viilunk -sketsihahmon voittoon.  

Putouksen sketsihahmokilpailun finaalissa kisasivat Antti Tuomas HeikkisenYölintu ja Mikko TöyssynUrmas Viilunk. Voittajaksi äänestettiin suorassa lähetyksessä Urmas Viilunk, joka on kaikkien aikojen 12. sketsihahmokisan voittaja. 


– Kisa oli tiukka, vaikka eihän meillä Antin kanssa siihen lopputulokseen ollut osaa eikä arpaa. Katsojat äänestivät ja Roope Salminen sanoi mun nimen. Kiitos kaikille äänestäjille. Nyt huilataan ja ladataan akkuja, näyttelijä Mikko Töyssy kertoo sketsihahmovoitostaan.


Urmas Viilunk -sketsihahmolla oli selvät suunnitelmat voiton selvittyä.


– Tere Tere! Kulla Öötipu laittoi tiukka kilpailub. Ma halun kiittä mun kaikki äänetäjäb! Täna ööna ei makseta veroja. Paitsi Alvi. Alvi pitää maksa aina. Mutta muuten otetan oiken rauhalline loppuilta. Aamusta lähteb Tallink klo 7:30 ja Urmas on varmastb kuudissa! Näeme jälle! hän kertoi.Suursuosiosta nauttinut Putous on alkuvuoden kaikkien kanavien katsotuin viihdeohjelma. Ennen finaalilähetystä ohjelman jokaisen jakson keskikatsojamäärä on ollut lähes 1,2 miljoonaa ja tavoittavuus 1,6 miljoonaa per jakso. Kauden aikana Putous oli tavoittanut kaikkiaan 3,3 miljoonaa suomalaista.


Putouksen kokoonpanossa nähtiin aiemmilta kausilta tutut Christoffer Strandberg ja Pilvi Hämäläinen. Uutena Putouksen lavan haltuun ottivat finaalikaksikon lisäksi Heikki Ranta, Malla Malmivaara ja Linnea Leino. Juontajana toimi tuttuun tapaan Roope Salminen.

Putouksen klipit ja jaksot katsottavissa mtv.fi-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat