Mikko Penttilä paljastaa, mikä Taika-Pasissa ärsyttää katsojia: "Ilmeisesti talot täyttyvät taikasilpusta"

Mikko Penttilä kertoo yllättyneensä siitä, että hänen sketsihahmonsa kiinnostaa myös lapsia.

Putouksen Mikko Penttilän sketsihahmo Taika-Pasi pääsi vihdoin näyttämään taitojaan, kun Putouksessa järjestettiin kahden taikurin kamppailu. Taika-Pasi ja taikuri Joni Pakanen hurmasivat yleisön korttitempuillaan.

Mikko Penttilä paljastaa, että Taika-Pasin osioon tehtiin muutoksia aivan viime hetkillä. Pakanen esitti muutosehdotuksen, jonka pohjalta osion loppua muutettiin vain tuntia ennen kenraaliharjoitusta. Ennen suoraa lähetystä osiota ehdittiin harjoitella vain kerran.

– Se on tämän ohjelman suola, että muutoksia voi tulla ihan loppuvaiheessa. Viimeiseen asti yritetään tehdä paras mahdollinen lähetys, Penttilä toteaa.

Penttilä on saanut sketsihahmostaan hyvää palautetta. Hän kertoo yllättyneensä siitä, että Taika-Pasi on vedonnut myös pieniin lapsiin, sillä ei aluksi uskonut, että hahmo kiinnostaisi lapsikatsojia.

Taika-Pasissa on kuitenkin yksi ominaisuus, joka ei miellytä pienimpien katsojien vanhempia. Penttilä kertoo saaneensa palautetta, jossa toivotaan, että Taika-Pasi näyttäisi hyvää esimerkkiä ja siivoaisi heittelemänsä taikasilpun pois.

– Ilmeisesti talot täyttyvät taikasilpusta, hän nauraa.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja