Mainos

Mikko Penttilä paljastaa, mikä Taika-Pasissa ärsyttää katsojia: "Ilmeisesti talot täyttyvät taikasilpusta"

6:32

Mikko Penttilä kertoo yllättyneensä siitä, että hänen sketsihahmonsa kiinnostaa myös lapsia.

Putouksen Mikko Penttilän sketsihahmo Taika-Pasi pääsi vihdoin näyttämään taitojaan, kun Putouksessa järjestettiin kahden taikurin kamppailu. Taika-Pasi ja taikuri Joni Pakanen hurmasivat yleisön korttitempuillaan.

Mikko Penttilä paljastaa, että Taika-Pasin osioon tehtiin muutoksia aivan viime hetkillä. Pakanen esitti muutosehdotuksen, jonka pohjalta osion loppua muutettiin vain tuntia ennen kenraaliharjoitusta. Ennen suoraa lähetystä osiota ehdittiin harjoitella vain kerran.

– Se on tämän ohjelman suola, että muutoksia voi tulla ihan loppuvaiheessa. Viimeiseen asti yritetään tehdä paras mahdollinen lähetys, Penttilä toteaa.

Penttilä on saanut sketsihahmostaan hyvää palautetta. Hän kertoo yllättyneensä siitä, että Taika-Pasi on vedonnut myös pieniin lapsiin, sillä ei aluksi uskonut, että hahmo kiinnostaisi lapsikatsojia.

Taika-Pasissa on kuitenkin yksi ominaisuus, joka ei miellytä pienimpien katsojien vanhempia. Penttilä kertoo saaneensa palautetta, jossa toivotaan, että Taika-Pasi näyttäisi hyvää esimerkkiä ja siivoaisi heittelemänsä taikasilpun pois.

– Ilmeisesti talot täyttyvät taikasilpusta, hän nauraa.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja