Mikko Kärnä kommentoi lähettämistään peniskuvista noussutta kohua: "Olen tehnyt myös virheitä – mitään rikollista taas en"

Kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk.) lähetti Seiska-lehden mukaan ronskeja viestejä ja alastonkuvia itsestään baarissa tapaamalleen naiselle.

MTV Uutiset haastatteli Mikko Kärnää viimeksi Linnan juhlissa. Katso videolta miehen tuolloiset tunnelmat:

2:32

Seiskan mukaan Kärnä tapasi vuonna 2014 baarissa naisen, jolle lähetteli ronskeja viestejä sekä alastonkuvia itsestään, joukossa oli kaksi peniskuvaa. Viestittelyä kesti yli kaksi vuotta.

Nainen kertoo ihmetelleensä Kärnän toimintaa ja kokeen viestittelyn olleen piinaavaa.

Mikko Kärnä on kommentoinut väitteitä tänään Facebookissa. Kärnä kertoo pitäneensä yksityiselämän erillään politiikasta. Päätöksen hän kertoo syntyneen ennen kaikkea lasten suojelemiseksi.

– Sen voin kuitenkin todeta, että olen elämäni eri vaiheissa ja eri suhteissa tehnyt myös virheitä. Niin varmasti suurin osa meistä. Mitään rikollista tai lainvastaista taas en, Kärnä kirjoittaa tarkentamatta kuitenkaan mitä virheistä tarkoittaa.

Kärnä oli viestittelyn aikaan naimisissa. Hän erosi vaimostaan vuonna 2019.

Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni kommentoi kohua Lännen medialle, että "kaikille sattuu välillä tyhmyyksiä". 

– Hän on käsittääkseni pyytänyt mediassa anteeksi toimintaansa. Kaikille sattuu välillä myös tyhmyyksiä. Hän on sitä pahoitellut. Ei minulla ole tähän lisättävää. Keskusta ei häirintää hyväksy, Kulmuni sanoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja