Mikael Gabrielin puoliso esittelee kolmen kuukauden ikäistä tytärtään herkässä otoksessa: "Niin kaunista"

Haastattelussa Mikael Gabriel 14:50
Parrasvaloihin palannut Mikael Gabriel kertoi syksyllä, mitä vuoden tauon aikana tapahtui

Triana Iglesias ja Mikael Gabriel saivat esikoislapsensa uudenvuoden aattona. Onnellinen äiti julkaisi kauniin kuvan Instagramissa.

Rap-artisti Mikael Gabriel ja hänen puolisonsa Triana Iglesias saivat uudenvuodenaattona esikoislapsensa. Heille syntyi suloinen tytär. Nyt ylpeä äiti esittelee Instagramissa kolmenkuukauden ikäistä Uma-tytärtään. Iglesias julkaisi seuraajilleen kauniin kuvan, jossa pikkuinen on äitinsä rinnalla sängyssä.

Julkaisun myötä hän kirjoittaa kauniisti äitiydestä.

– Tällä hetkellä olen ensi sijassa äiti. Ennen mitään muuta. Minä ja Uma olemme koko ajan kiinni toisissamme. Päivin ja öin, koko ajan ja se on puhdasta, todellista taikaa, parantavaa ja rakkautta, Iglesias kirjoittaa.

Iglesias kertoo toisten päivien olevan kiireisempiä kuin toisten, mutta hän yrittää viettää mahdollisimman paljon tyttärensä vierellä imettäen, katsellen ja leikkien hänen kanssaan.

–Nämä yksinkertaiset läheisyyden hetket yhdessä hänen kanssaan ovat niin arvokkaita, tuore äiti jatkaa.

Lopuksi hän kertoo, miten kaikki perheet ovat erilaisia ja heidän tulisi valita ratkaisu, mikä toimii kullekin perheelle.

Norjalaisen tähden Instagram-seuraajat kommentoivat otosta,

– Niin kaunista, seuraaja hehkuttaa.

– Voi miten suloisia olette, toinen kirjoittaa.

– Niin upea kuva, Instagramissa kommentoidaan.

Iglesias julkaisi hiljattain myös hauskan otoksen, jossa hän poseeraa puolisonsa Mikaelin kanssa. Kuvassa on myös perheen koira ja pikkuinen Uma-vauva.

– Tämä tunne on mahdotonta laittaa sanoiksi. Sydämeni tulvii, nainen kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat