Mikael Gabriel taituroi Tiia Elgin hurjaan taivutukseen – naisystävältä ylistävä kommentti: "This is sexy!"

Räppäri Mikael Gabriel on yksi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kilpailijoista.

Mikael Gabriel julkaisi Tanssii Tähtien Kanssa -tanssisalilta vauhdikkaan treenikuvan, jonka mukaan ainakin taivutukset ovat räppärillä hallussa.

Kuvaa on kommentoinut myös Mikael Gabrielin puoliso, norjalainen Triana Iglesias.

– Ooookay! This is sexy, Iglesias kirjoittaa Instagramissa.

Mikael Gabrielin tanssinopettajana nähdään niin ikään ensimmäistä kertaa ohjelmaan osallistuva Tiia Elg.

Muusikolla on vain yksi tavoite ohjelman suhteen.

– Kyllä minä lähden voittamaan. Se on minun luonteelleni sopivampaa sellainen voittaminen, Gabriel totesi ohjelman lehdistötilaisuudessa. 

Koko Suomen odottama upea tanssisyksy käynnistyy, kun katsojien suosikkiohjelma Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavalla sunnuntaina 29.8. klo 19.30.

Puolitoistatuntisessa aloitusjaksossa tutustutaan paremmin 12 upeaan tähtioppilaaseen. He ovat Kari Kanala, Waltteri Torikka, Viivi Huuska, Ernest Lawson, Kristo Salminen, Sita Salminen, Jenni Poikelus, Elina Gustafsson, Aki Riihilahti, Mikael Gabriel, Kiti Kokkonen ja Krista SiegfridsOhjelmassa päästään myös kurkkaamaan tähtioppilaiden ensimmäisiin tanssitreeneihin.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja