Mikael Gabriel kommentoi somessa ratti- ja huumausainekäryään: "Kannan vastuuni, kuten olen aina tehnyt"

14:50
Mikael Gabriel vieraili MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa maaliskuussa 2020.

Mikael Gabrielia syytetään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Räppärin oli määrä esiintyä Elämä lapselle -konsertissa, mutta räppärin esiintyminen peruttiin.

Rap-artisti Mikael Gabrielia syytetään rattijuopumuksesta. Helsingin käräjäoikeudesta vahvistettiin asia MTV Uutisille.

Mikael Gabriel jäi pois Elämä lapselle -konsertista tapahtuneen vuoksi. Räppäri kommentoi käryä Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Kesäkuussa minut pysäytettiin Helsingin keskustassa kesken työpäivän. Kyseessä oli poliisin mukaan rutiinitarkastus ja minut vietiin verikokeeseen. Kokeen jälkeen pääsin heti lähtemään ja sain myös pitää ajokorttini, koska kohdallani ei epäilty liikenteen vaarantamista tai päihtyneenä ajamista, Mikael Gabriel kirjoittaa julkaisussa.

– Sain tänään tiedon, että syyttäjä on päättänyt nostaa syytteen rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta, koska verestäni oli löytynyt pieni määrä kannabiksen käytön jäämiä.

Musiikkitähti toteaa, että asian käsittely on vielä kesken, eikä hän voi kommentoida sitä enempää.

– Allekirjoitan täysin nollatoleranssin ratissa, enkä lähde ajamaan mikäli ajokykyni on heikentynyt jostain syystä. Mikäli minut tässä asiassa tuomitaan, kannan vastuuni, kuten olen aina tehnyt, Mikael Gabriel kirjoittaa.

Vuonna 2018 mies tuomittiin huumausainerikoksesta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Tuolloin artistin hallusta löytyi 21 grammaa marihuanaa, kun liikennepoliisi pysäytti hänet. Hän oli ajanut autoa kannabiksen vaikutuksen alaisena.

Mikael Gabriel ja hänen puolisonsa Triana Iglesias paljastivat kesäkuussa saavansa perheenlisäystä: pariskunta tiedotti räppärin Instagram-tilillä odottavansa ensimmäistä lastaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja