Mika Pohjonen avautuu: Ero vei lähelle murtumispistettä

Oopperatähti Mika Pohjonen kertoo eron tangokuningatar Heidi Pakarisesta vieneen voimat totaalisesti.

Tangokuninkaallisten Mika Pohjosen ja Heidi Pakarisen eroa on käsitelty mediassa viime päivinä. Esillä on ollut myös Mikaan liitetty oopperalaulajatar Ulla Bürger, joka on antanut lausuntonsa suhteen laadusta kertoen sen pohjautuvan puhtaasti ystävyydelle.

Mika Pohjonen ei ole juuri erosta hiiskahtanut lähettämänsä tiedotteen jälkeen. Maanantaina hän kuitenkin päätti avautua tuntemuksistaan Facebookissa.

– Pitkäaikaisten parisuhdeongelmien kärjistyminen eroksi, vei tämän miehen lähelle murtumispistettä. Olen mielestäni ollut ihmistyyppiä, joka ei ihan pienistä vastoinkäymisistä värähdä, mutta ilman ystävien tukea ja läsnäoloa en tästä kriisistä olisi selvinnyt, hän kiittelee.

– Kiitos teille kaikille, jotka olette tässä tilanteessa mukana eläneet ja tukeneet, niin olemalla paikalla kuin viestien ja puheluidenkin muodossa. Toivottavasti kaikkien näiden lehtijuttujen jälkeen uskallatte vielä liikkua seurassani, pelkäämättä leimatuksi tulemista. 

Pohjonen toteaa kirjotuksessaan yhtyvänsä ex-puolisonsa Heidin sanoihin Iltalehdessä, että heidän olisi pitänyt yhdessä pystyä hoitamaan tilanne paremmin.

– Kuten Heidikin Iltalehden kommentissaan toteaa, ovat eron syyt syvemmällä, ja minun ja Heidin väliset. Jos jotain tästä voi oppia, niin puhukaa ystävät!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja