Kauris-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2016

KAURIS 22.12.–19.1.

Tutustu Kauris-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2016 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Luottamus on sinulle tänä vuonna parisuhteessa kaiken a ja o. Jos sinun on vaikeaa luottaa, otat helposti etäisyyttä, etkä päästä rakastasi lähelle. Mieti mikä teidän suhteessanne on mahdollisesti vialla. Älä kuitenkaan ryhdy etsimään syyllistä, vaan odota, että tilanne rauhoittuu, ja alkakaa sitten yhdessä selvittää ongelmaa.
Mustasukkaisuus, joko aiheellinen tai aiheeton, voi myös aiheuttaa ongelmia suhteeseen. Kun opit luottamaan toiseen ihmiseen, saat myös häneltä vastineeksi luottamusta. Jos toista ihmistä yrittää kontrolloida liikaa, rakkaus voi hiipua.
Sinkkujen ei pidä pelätä ottaa ensimmäistä askelta. Jos olet kiinnostunut jostakin ihmisestä, mene rohkeasti puhumaan hänelle. Kukaan ei loukkaannu saamastaan myönteisestä huomiosta. Käyttämättä jäänyt tilaisuus sen sijaan kaduttaa sinua varmasti myöhemmin.

PERHE

Perheen välit eivät ole tänä vuonna parhaat mahdolliset. Perheenjäsenten kesken saattaa syntyä erimielisyyksiä, jotka voivat helposti kärjistyä riidoiksi asti. Yritä olla menemättä riitoihin mukaan, niin muutkin seuraavat esimerkkiäsi ja riidat haihtuvat pois.

YSTÄVÄT

Kauris on perusluonteeltaan hyvin järkevä, mutta myös hieman pidättyväinen. Joskus sinun voi olla vaikeaa osoittaa myötätuntoa ystäviäsi kohtaan, ja he saattavat pitää sinua välinpitämättömänä. Yritä näyttää heille miten tärkeitä he ovat sinulle.

TYÖ

Vuosi ei tuo juurikaan mitään uutta työrintamalla. Asiat sujuvat omalla painollaan, eikä mitään suuria muutoksia ole luvassa. Sinä teet työsi huolellisesti ja vastuuntuntoisesti. Välillä se voi aiheuttaa sinulle myös ongelmia, koska keräät itsellesi helposti enemmän velvollisuuksia kuin pystyt kantamaan. Onneksi sinulle on apua tarjolla, koska olet hyvä ja luotettava työkaveri ja muut tekevät mielellään työtä sinun kanssasi.

RAHA-ASIAT

Kauriit kaipaavat varmuutta raha-asioissa. Haluat tietää tarkalleen mikä on rahatilanteesi ja suunnitella taloutesi sen mukaan. Jos olet jo vuosia säästänyt ja miettinyt oman asunnon hankkimista, saattaa se tulla tänä vuonna ajankohtaiseksi.

OPISKELU

Olet raatanut opintojesi parissa jo pitkään, ja välillä sinusta on tuntunut, että olet osittain hukannut tavoitteesi. Tänä vuonna löydät tavoitteesi uudelleen ja sen myötä myös saavutat sen.

TERVEYS

Kauris on hyvin järjestelmällinen ja haluaa pitää myös terveysasiansa hallinnassa. Käyt säännöllisesti lääkärissä, vaikket siihen varsinaista tarvetta tuntisikaan. Sinulle on tärkeää huolehtia terveydestäsi ja kunnostasi. Olet myös tarkka siitä millaista ravintoa syöt.

HENKINEN KASVU

Tänä vuonna sinun kannattaa opetella luottamaan enemmän itseesi. Siitä on sinulle hyötyä kaikilla elämän osa-alueilla.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja