Miestanssijoiden paljastus: Täältä löytyvät estottomimmat naiset

Suomen kuumin showryhmä Scandinavian Hunks esiintyy syksyn aikana Helmi-risteilyillä Baltic Princess ja Silja Europa -laivoilla. Villiin menoon tottuneet Hunks-Mauno ja -Samuli paljastavat, ovatko suomalaiset vai ruotsalaiset naiset estottomampia juhlijoita.

on naisten oma arjen piristysruiske, joka tuo Silja Europan ja Baltic Princessin lavoille muun muassa supersuositut Scandinavian Hunksit. Komistukset esiintyvät naisille sekä ilta- että päiväshowssa. Illalla naiset voivat nauttia Hot'n and Cold -kiertueelta tutusta showsta ja päivällä miehet esittävät parhaita paloja vuosien varrelta.

Hunksit eivät suinkaan vetäydy esityksen jälkeen hytteihinsä lepäämään, vaan komistukset toimivat risteilyn isäntinä jakamalla faneille nimikirjoituksia, juttelemalla mukavia ja toivottamalla ihmiset tervetulleiksi laivaan. Naiset voivat kuvauttaa itsensä Hunksien kanssa tai osallistua Nintendo Wii Sport Resort -pelitapahtumaan, jossa miehet ottavat toisistaan mittaa.

– Tunnelmasta tulee ihan erilainen, kun ihmiset näkevät meidät heti laivaan astuessaan. Pyrimme olemaan mukana kaikkialla. Haluamme olla ihmisten lähellä, Hunks-Mauno kertoo.

Hunksit muistuttavat, kuinka tärkeätä on viettää aikaa läheistensä kanssa. Hyvinvointiaiheisella risteilyllä miehet kertovat mielellään myös terveellisten elämäntapojen ja toisten auttamisen tärkeydestä. Laivalla on mahdollisuus ostaa Hunksien hyväntekeväisyyskalenteri ja osallistua Heart to Heart -hyväntekeväisyystempaukseen, jossa naiset voivat ehdottaa Yhdellä onnekkaalla on lisäksi mahdollisuus voittaa

– Illallisen aikana meihin on mahdollisuus tutustua vähän tarkemmin. Monella on meistä tietty ennakkokäsitys, joillakin parempi, joillakin huonompi. Yhteisellä illallisella meihin pääsee tutustumaan pintaa syvemmältä, Mauno kertoo.

Naiset utelevat hytin numeroa

Kun risteilyalus pakataan täyteen innokkaita naisia ja komeita miehiä, varmaa on, että tunnelma nousee risteilyn aikana kattoon. Mauno jaSamulikertovat, että laivalla heitä kannustavat kaiken ikäiset naiset.

– Onhan se aika villiä, kun odotus kasvaa useamman tunnin. Tunnelma on korkealla, sillä kenelläkään ei ole töitä, eikä huolta huomisesta, Mauno sanoo.

Keskustelu fanien ja Hunksien välillä pysyy silti useimmiten asiallisella tasolla. Naiset antavat miehille esimerkiksi palautetta esityksestä ja miehet kyselevät treenivinkkejä. Yön pikkutunneilla naiset saattavat kuitenkin kysellä myös hytin numeroa.

– Siihen vastaamme aina saman numeron, Mauno naurahtaa.

Kulttuurierot näkyvät lavalle

Useilla risteilyillä esiintyneet miehet ovat huomanneet, että suomalaisen ja ruotsalaisen yleisön välillä on selkeä ero.

– Ruotsalaisille pääsemme näyttämään esityksemme usein ensimäistä kertaa. Kun Suomessa kiljunta alkaa heti, ruotsalaisilta vie ensimmäisen kappaleen ajan, kunnes he tajuavat mistä on kyse. Kahden kappaleen jälkeen ruotsalaiset ovat jo lavan edessä ja puolessa välissä esitystä he huutavat tajuttomasti, Hunks-Samuli kuvailee.

Mutta kummat ovat estottomampia, suomalaiset vai ruotsalaiset naiset?

– Ruotsalaiset ovat estottomampia. Myös kundit heittäytyvät siihen juttuun. Suomalaisista on välillä vaikea nähdä, tykkäävätkö he vai eivät, ruotsalaisista sen näkee helpommin, Samuli sanoo.

Teksti: MTV3/Helmi, Maarit Rasi

Kuvat: Scandinavian Hunks

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja