Mieskuiskaaja paljastaa: Näillä vinkeillä saat mieheltä haluamasi

Mieskuiskaaja Samantha Brett paljastaa, kuinka miestä kannattaa käsitellä.

Samatha Brettillä on erikoinen ammatti, Daily Mail kertoo. Hän on mieskuiskaaja. Brett paljastaa, kuinka kuiskuttelet miehellesi oikeita asioita - ja saat haluamasi.

1. Näin lähestyt miestä

Miehen voi olla turhan pelottavaa lähestyä naista, joka viettää iltaa isossa naisporukassa. Ota siis ohjat omiin käsiisi. Brett kehottaa naisia lähestymään miestä hienovaraisesti. Voit esimerkiksi kysyä mieheltä mielipidettä asiaan, josta olette keskustelleet ystävienne kanssa. Miehet rakastavat ongelmanratkaisua, joten tähän leikkiin hän lähtee varmasti mukaan. Kenties yritys palkitaan ja saat häneltä illan lopuksi myös puhelinnumeron.

2. Vältä näitä asioita ensitreffeillä

Yritä antaa itsestäsi hauska, flirttaileva, rento ja kaikesta kiinnostunut kuva. Katso siis uutisia ennen treffejä, niin voitte keskustella monipuolisesti maailman asioista. Hillitse puhetulvaasi, anna myös miehelle mahdollisuus puhua. Älä puhu entisistä poikaystävistäsi tai päde saavutuksillasi. Älä myöskään nirsoile ruoan kanssa. Miehet pitävät naisista jotka syövät kunnolla.

3. Ystävien tai vanhempien tapaaminen

Kun olette tapailleet jonkin aikaa, on aika tavata miehen ystäviä tai sukulaisia. Älä kuitenkaan painosta miestä tapaamiseen, vaan anna hänen rauhassa päättää, koska on sopiva aika.

4. Näin saat hänet sitoutumaan

Naisten tulisi antaa miehille aikaa rakastua itseensä. Odota ainakin puoli vuotta, ennen kuin voit olettaa hänen haluavan sitoutua. Jos mies ei ole tehnyt ratkaisevaa askelta puolen vuoden kuluttua tapaamisesta, voit puhua hänelle asiasta varovaisesti. Älä kuitenkaan painosta miestä. Voit esimerkiksi sanoa, että nautit todella hänen seurastaan, etkä tapaile tällä hetkellä ketään muuta, joten olisi mukavaa tietää, mihin tämä on menossa. Jos miehesi haluaa sitoutua, hän kyllä vastaa uteluihisi. Jos kumppanisi yhä miettii, keskity hetkeksi itseesi. Käy ulkona kavereidesi kanssa, vietä aikaa kuntosalilla, käy viikonloppuretkillä - tee siis selväksi, että sinulla on elämää myös ilman häntä. Jos miehesi ei tee elettäkään vastatakseen kyselyihisi, sano hänelle suoraan mitä haluat. Jos hän yhä epäilee, jatka elämää ilman häntä.

5. Houkuttele hänet kosimaan

Kysy itseltäsi, miksi haluat naimisiin. Ei ole reilua pyytää häntä kosimaan vain, koska kärsit rahapulasta tai tylsyydestä. Miehet pelkäävät sitoutumista monesta syystä: he pelkäävät menettävänsä identiteettinsä, seksielämänsä tai jopa sinut. Voit vähentää miehen pelkoja vaikkapa kysymällä mieheltäsi, vietättekö tarpeeksi aikaa erillänne. Kun olet varmistunut, että haluat naimisiin oikeista syistä, kerro miehellesi, että olet innoissasi tulevaisuudesta ja koet, että on aika ottaa seuraava askel elämässä. Kerro hänelle, että aiot odottaa tietyn ajan, ennen kuin siirryt eteenpäin. Tämän jälkeen odota miehesi vastausta rauhassa. Jos mies ei kosi, siirry eteenpäin elämässäsi - yksin.

MTV3/Helmi

Lähde: thesun.co.uk

Kuvat: Shutterstock/Yuri Arcus, Dmitriy Shironosov

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja