Mies, näin selviät kesäjuhlista tyylillä – testaa nokkelat paitaniksit!

Buzzfeedin video opastaa niksit, jotka jokaisen miehen tulisi tietää.

Kesä on juhlien aikaa ja juhlapukeutumiseen kannattaa suhtautua asiaan kuuluvalla vakaumuksella.

Muista Buzzfeedin paitaniksit ja olet juhlien tyylikkäin herrasmies!

1. T-paidan rajat valkoisen kauluspaidan alla

Oletko rutinoitunut laittamaan valkoisen kauluspaidan alle valkoisen t-paidan? Ei kannattaisi. Valkoinen t-paita kuultaa rumasti kauluspaitojen hihojen läpi. Kokeile sen sijaan huomaamattomampaa harmaata t-paitaa, joka ei yleensä kuulla läpi. Tämä johtuu siitä, että se on lähempänä ihon omaa väriä kuin puhdas valkoinen. VINKKI: Varaudu ongelmaan jo kaupassa ja osta tarpeeksi napakkaa ja paksua kangasta oleva paita, jonka alta mikään ei kuulla läpi, etkä tarvitse erillistä t-paitaa alle.

2. Käännä hihat oikein

Käännä hihat tyylikkäästi kääntämällä ensin hihansuun kyynärtaitteeseen asti. Tee sitten vielä toinen käännös käsivarresta kyynärtaitteeseen.

käärimisgif2

Jos gif-kuva ei toimi mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

3. Paita housuihin

Tyylikkyys on kaukana, jos tunget paidan hätäisesti housujen sisään, sillä se ei silloin istu kunnolla. Nappaa sen sijaan kylkien saumoista kiinni ja vedä kangasta hieman taaksepäin. Nyt laita paita housujen sisään ja se istuu kauniimmin. Kikka toimii erityisen hyvin, jos paita on sinulle suurehko.

Vaihtoehtoisesti voit toki myös ostaa oikeankokoisia, istuvampia paitoja.

4. Paita housujen sisään vai päälle?

Jos kauluspaitasi alareuna on tasainen, se on suunniteltu jätettäväksi housujen päälle. Jos alareuna on kaareva, asettele se housujen sisään.

5. Kaulus kuntoon

Arkisemmat kauluspaidat ovat usein pehmeämpiä eikä solmio näytä niiden kanssa yhtä hyvältä kuin jäykempien kauluspaitojen kaverina. Joissain virallisemmissa kauluspaidoissa saattaa olla kauluksen alla paikka vielä erillisille kauluskovikkeille, joiden avulla saat lookistasi entistä virallisemman. VINKKI: Jos haluat antaa vanhalle, arkiselle kauluspaidalle uuden elämän, leikkaa kaulus kokonaan pois saumaa pitkin.

Katsasta myös Peter Nymanin solmiokoulu!

Lue myös:

    Uusimmat