Mies meni naimisiin seksinukkensa kanssa: "Margo pystyy tekemään asioita, joita muut eivät"

Espanjalainen pariskunta asuu seksirobottien kanssa 8:02
Katso myös: Videolla esiintyvä pariskunta asuu seksirobottien kanssa. Mies kertoo muun muassa, miksi ihminen ei riitä hänelle.

Kazakstanissa asuva kehonrakentaja meni naimisiin seksinukkensa kanssa, kertoo muun muassa brittiläinen Daily Star.

Yuri Tolochko meni Margon kanssa naimisiin perinteisessä hääseremoniassa. Erikoisen marraskuun lopulla järjestetyistä häistä teki se, että valkoiseen mekkoon ja huntuun puettu Margo on nukke – seksinukke.

Asia ei kuitenkaan näyttänyt häiritsevän sen enempää sulhasta kuin häävieraitakaan. Sosiaalisessa mediassa jaetuilla kuvilla ja videolla hääväellä näyttää olevan hauskaa elottoman morsiamenkin puolesta.

Voit selata kuvia oikeasta reunasta. Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Häitä siirrettiin kahdesti

Yuri kihlautui Margo-nukkensa kanssa viime joulukuussa puolentoista vuoden yhteiselon jälkeen.

Häät piti alun perin järjestää maaliskuussa, mutta tilaisuutta lykättiin koronaviruspandemian vuoksi. Seuraavan kerran häitä jouduttiin siirtämään, kun Yuri pahoinpideltiin lokakuun lopussa. Miehen mukaan hyökkäyksen syynä oli se, että hän esiintyy toisinaan naiseksi pukeutuneena.

Jotain hyvääkin tästä vuodesta löytyy. Yurin mukaan koronapandemia on saanut hänen ja Margon välisen romanssin puhkeamaan kukkaan.

Seksinukke pystyy makuuhuoneessa asioihin, joihin muut eivät

Yuri on panseksuaali. Termillä viitataan ihmiseen, jonka seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu ihmiseen tämän sukupuolesta riippumatta. Yuri on kertonut voivansa rakastua hahmoon, kuvaan, sieluun tai vain persoonaan ja oppineensa Margolta, että keskusteleminen on muutakin kuin puhetta.

Yuri tekee Margon kanssa romanttisia asioita, kuten kylpee yhdessä. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Seksihulluksi itseään luonnehtiva Yuri kertoo mieltyneensä BDSM-leikkeihin.

– Margo pystyy tekemään asioita, joita muut ihmiset eivät, hän sanoo.

Yuri ei ole ainut seksileluihin rakastunut mies. Tämä japanilaismies päätyi ostamaan vaimonsa rinnalle rakastajaksi seksinuken, joka päihittää hänen mielestään tavalliset naiset. Seksirobotin luoja puolestaan haluaa lapsen nukkerakastajansa kanssa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat