Miten olet päätynyt seksiin ensimmäisillä treffeillä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miten olette yleensä päätyneet seksiin ensimmäisillä treffeillä? Miten sellainen ilta etenee, mitä pitäisi tehdä?" kysyy nimimerkki Heppi.

Näin naiset vastasivat

"Päädyn sänkyyn aina, kun olen juonut alkoholia. Eli suosittelen juomaan."
– 30, avoliitossa

"Alkujutustelun jälkeen suudelmiin... Ja siitä se lämpenee."
– 30, naimisissa

"Koskaan ei itselleni ole näin käynyt. Pitäisi olla vähintään puolituttu ihminen, täysin tuntemattoman kanssa en lähtisi 'hommiin'. Eli vastaus kysymykseesi: ensitreffeillä ei edetä seksiin, ellei mies ole entuudestaan edes jostain tuttu.

Sitten pitäisi tietysti olla jotain kemiaakin – ei tilanne etene makuuhuoneeseen, jos ihminen herättää yhtä paljon kiihkoa kuin kaurahiutalepussi."
– 33, avoliitossa

"En sanoisi niitä treffeiksi, mutta poikaystäväni kanssa päädyimme sänkyyn noin kymmenessä sekunnissa siitä, kun hän astui eteiseeni ensimmäistä kertaa. Toimi!"
– 33, parisuhteessa

​​​​​​​"Ennen yhteen mieheen sitoutumista tapasin käydä paljon Tinder-treffeillä, jotka päättyivät seksiin. Jo ennen ensitreffejä keskustelussa saattoi käydä ilmi, mitä tapaamiselta haettiin – eli seksiä. Tämä kävi selkeästi ilmi myös omasta Tinder-ilmoituksestani.

Treffipaikka oli mitä useimmin baari (Tinder-esittelyssäni ilmaisin myös viehtymykseni kaljaan). Alkoholi rentouttaa ja vähentää estoja. Muutaman jälkeen on tutustuttu jo sen verran, että ehkä uskalletaan lähteä samaa matkaa toisen kotiin, jos toinen edelleen viehättää. Aika harvoin toisen kotiin tai hotelliin päädyttyä homma etenee suoraan seksiin. Ensin lämmitellään toista keskustelulla ja suutelulla, testataan kemiaa. Osa treffeistä oli yhden illan juttuja, osa päätyi pidempään seksisuhteeseen. Kerran olen myös seurustellut Tinderissä tapaamani miehen kanssa – mekin harrastimme seksiä ensimmäisillä treffeillämme."
– 26, parisuhteessa

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat