Mainos

Mies ampui poliiseja kohti Helsingissä

Kahta poliisia kohti ammuttiin viime yönä Helsingin Kalliossa. Mies ampui vapaalla olleita poliiseja kohti käsiaseella ainakin yhden laukauksen. Laukaus ei osunut kumpaankaan poliisiin.

Puoli neljän jälkeen aamuyöllä tapahtunut välikohtaus sai alkunsa, kun kaksi vapaavuorossa ollutta poliisimiestä esti heille tuntematonta miestä menemästä kerrostalon rappukäytävään. Tässä yhteydessä mies löi toista poliisia kasvoihin.

Lyönnin jälkeen poliisimiehet ilmoittivat olevansa poliiseja, jolloin mies lähti perääntymään tilanteesta. Mies pakeni paikalta ja sai poliisit peräänsä.

Kolmannen linjan kohdalla mies oli kääntänyt päänsä ja kätensä kohti takana juosseita poliiseja ja ampunut laukauksen heitä kohti.

Mies oli jatkanut juoksuaan laukaisun jälkeen, mutta poliisit onnistuivat tavoittamaan hänet. Kiinnioton yhteydessä ase laukesi vielä uudestaan.

MTV3:n tietojen mukaan toinen miehen kiinniottaneista poliisimiehistä työskentelee Itäkeskuksen poliisissa järjestyspoliisin tutkintatehtävissä. Hän on aloittanut työssään vasta äskettäin.

Tekoväline oli 22 kaliiperin pistooli, jonka alkuperästä poliisilla ei ole tietoa. Ampujalla ei ollut lupaa aseeseen.

Poliisi tutkii tapausta murhan yrityksenä ja ampuma-aserikoksena.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.