Mainos

Mitä mies ajattelee naisen suorasukaisesta toiminnasta? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Vietin mukavan yön seksin merkeissä kuuman miehen kanssa. Mies sanoi useaan otteeseen, että haluaa ottaa uusiksi. Pitääkö minun odottaa miehen aloitetta vai saako nainen laittaa 'seksiviestin' ensimmäisenä? Mitä mies ajattelee suorasukaisesta toiminnasta?" kysyy nimimerkki Haluan lisää.

Näin miehet vastasivat

"Voit odottaa miehen viestiä päivän pari. Mutta jos hiukankin kiinnostaa, niin tee itse aloite. Miehellä voi mennä hyvinkin viikko, yksinkertaisesti siitä syystä, että on jotain muuta tekemistä! Töitä, tennistä, golfia, joku saunailta? Mies syttyy aina aktiivisesta naisesta, mutta asialla on toinen puoli. Suorasukaisesti toimiva nainen tarkoittaa p**lua, mutta ei sen vakavampaa, sillä kovin suorasukainen nainen on todennäköisesti toiminut niin aikaisemminkin, joten kelpaa panoksi, ei mihinkään vakavampaan."
– 43, naimisissa

"Olen aivan varma, että myös kumppanisi haluaa lisää. Ja olen lähes yhtä varma, että kaikki tällaiseen tilanteeseen päässeet miehet ovat imarreltuja, mikäli nainen lähestyy viestillä ja suorasukaisella ehdotuksella. Sehän tarkoittaa miehen panneen parasta. Ei muuta kuin luuri käteen ja mies kuumaksi. Älä odota enää minuuttiakaan."
– Herra 47, naimisissa

”Ollaan jo selvästi sillä puolella viivaa, että naisetkin saavat halutessaan tehdä aloitteita myös seksin suhteen. Joten, jos haluat uuden mukavan yön niin anna mennä vain, laita miehelle 'seksiviesti'. Se on aina positiivinen yllätys, kun nainen tekee aloitteen."
– 36, sinkku

"Jos mies on toistuvasti sanonut, että uusintakierros kiinnostaa ja olet itse samoilla linjoilla, voit ilman muuta laittaa ensimmäisenä ”seksiviestin”. Ei mies ajattele suorasukaisesta toiminnasta välttämättä juuri mitään ihmeellistä. Ja voi olla, että mies ajattelee täysin samaa ja odottaa aloitetta sinulta. Ei aina tarvitse leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa."
– 36, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:24

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.