Seksiä valot päällä? 7 syytä, joiden vuoksi se kannattaa

Jätä valot päälle, kun mieli tekee hypätä vällyjen väliin kahdestaan. Lue, miksi!

Seksi pimeässä voi olla miellyttävä ja innostava kokemus sekä fyysisesti imartelevaa kummallekin osapuolelle. Mutta valon kaihtaminen saattaa johtaa siihen, että sinä ja kumppanisi jäätte paitsi tajunnanräjäyttävästä seksistä.

– On myytti, että vain miehet ovat visuaalispainotteisia seksin aikana, sanoo seksiterapeutti Ian KernerWomen's Health -sivustolle.

Kernerin mukaan menetät suuren osan aistinvaraisesta stimulaatiosta, jos et näe kumppaniasi.

– Valot päällä paljastat itseäsi enemmän kumppanillesi ja luot mahdollisuuden synnyttää entistä suurempaa luottamusta välillenne ja tutustua toisiinne paremmin, sanoo myös apulaisprofessori Dana Weiser Texas Tech -yliopistosta.

Etkö usko? Tässä muutama syy, miksi valot kannattaa laittaa päälle petipuuhien ajaksi!

1. Voit tehdä sen milloin vain

Pelkästään pimeässä puuhaaminen on kurjaa siksi, että se on kovin rajoittavaa. Ja onhan se nyt mukavaa päästä hommiin missä ja milloin vain, jos siltä tuntuu. Kun jätät valot päälle tai harrastat seksiä päivänvalossa, aukeaa sinulle täysin uusi maailma seksipuuhia ajatellen.

2. Rankat treenisi pääsevät oikeuksiinsa

Niin hyvältä kuin peppusi näyttääkin joogapöksyissä, se näyttää vielä paremmalta ilman niitä. Näytä rohkeasti kumppanillesi, mitä olet saanut salilla aikaiseksi.

Katso videolta vinkit pepputreeniin:

3. Se on käytännössä ilmaista aikuisviihdettä

Seksi pimeässä on ihan kivaa, mutta et voi katsella itseäsi pilkkopimeässä. Jätä valot siis päälle, ja asettele itsesi ihan makuuhuoneen peilin eteen – ja jos olet erityisen rohkealla tuulella, paina videokameran nauhoitusnappia.

4. Opit tuntemaan hänen orgasmi-ilmeensä

Olipa hän sitten silmien siristäjä tai leuan loksauttaja, halunnet päästä todistamaan sitä hetkeä, kun hän ylittää maailiviivan. Ja hän haluaa taatusti nähdä sinun ilmeesi!

5. Vältätte vammat

Tämä on erityisen tärkeää illalla nautittujen drinkkien jälkeen. Kukaan ei halua tehdä retkeä ensiapuun pieleen menneiden seksileikkien jälkeen.

6. Hän näkee, mitä tekee

Esileikkiä avittaa, kun kerrot suullisesti, mitä hän voisi tehdä. Parempaa on kuitenkin vielä se, jos pystyt kunnolla näyttämään sen.

7. Tunnet olosi rohkeaksi

Kun otat tilanteen haltuun asettamalla seksielämäsi etusijalle, tunnet olosi voimaantuneeksi, kiihottuneeksi ja halukkaaksi.

Entä mitä seksivälineitä kotoa olisi hyvä löytyä? Katso videolta:

Lue myös:

    Uusimmat