Huolestuttava merkki epävarmuudesta – teetkö sinä näin makuuhuoneessa?

Häpeä omaa vartaloaan kohtaan voi olla niin suuri, että se saattaa vaikeuttaa jopa normaalia seksielämää. Kysely paljasti surullisen totuuden.

Tuoreen kyselyn mukaan yli neljännes naisista häpeää alastonta vartaloaan niin paljon, ettei pysty harrastamaan seksiä valot päällä.

Yli 2000 brittimiestä ja -naista osallistui Painonvartijoiden toteuttamaan kyselyyn, jonka tulokset puhuivat karua kieltä: 75 prosenttia naisista kertoi inhoavansa vartaloaan ja 66 prosenttia kertoi suoraan jopa häpeävänsä ulkomuotoaan.

VINKKI: Sammuttaako kumppanisi aina valot ennen petipuuhia? Kiinnitä erityistä huomiota siihen, että muistat kehua häntä aika ajoin.

Yli neljännes naisista paljasti, että ahdistus omaa vartaloa kohtaan vaikuttaa jopa makuuhuonepuuhiin. 27 prosenttia naisista myönsi nimittäin harrastavansa seksiä vain pimeässä tai jopa jättävänsä seksin kokonaan väliin vartalostaan johtuvan huonon itsetunnon vuoksi.

Kyselyn perusteella näyttäisi siis siltä, etteivät naiset todellakaan ole sinut oman, alastoman vartalonsa kanssa. 60 prosenttia naisista kertoikin yksinkertaisesti välttelevänsä peiliin katsomista riisuutuessaan.

Eikä miestenkään itsetunto täysin rautaa ole. Surullista kyllä, miesten ja naisten joukosta 38 prosenttia myönsi uskovansa, ettei kumppani pitäisi heitä viehättävänä, jos näkisivät heidät alasti.

Video: Näin naiskuva on muuttunut aikuisviihdelehdissä vuosikymmenten saatossa.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja