Mainos

Metsäpalo raivoaa Marmariksen lähellä

Suuri metsäpalo raivosi tänään edelleen Marmariksen lomakohteen lähistöllä Turkissa. Noin 2 000 pelastustyöntekijää yritti saada helikoptereiden ja lentokoneiden tukemina palon hallintaan ja onnistuikin tässä osittain.

Kukkuloilla muutaman kilometrin päässä Marmariksesta raivonnut palo synnytti asukkaiden mukaan raskaan savupilven lomakohteen yläpuolelle. Viikonloppuna syttynyt palo on tuhonnut tähän mennessä 1500 hehtaaria metsää. Paikallisen virkailijan mukaan tuulioloja pidetään tiukasti silmällä, koska kova tuuli saattaisi työntää palon Marmarista kohti. Tiistain vastainen yö oli alueella kuitenkin tyyni. Marmariksesta kerrottiin tänään, ettei palo näyttäisi olevan leviämässä lomakohteen suuntaan.

Pelastustöihin osallistuu seitsemän helikopteria ja kaksitoista lentokonetta. Viiden kylän asukkaat on evakuoitu palon tieltä. Läheisen Muglan kaupungin virkailijan tietojen mukaan Marmariksen matkailijat ovat huolestuneita tilanteesta, mutta kukaan ei ilmeisesti ole vielä keskeyttänyt lomaansa.
(STT-Reuter-NTB)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.