Mainos

Metsäliitto tuplasi tuloksensa

Metsäliitto paransi tulostaan reippaasti alkuvuonna.

Metsäliiton ensimmäisen vuosipuoliskon tulos rahoituserien jälkeen on 1,246 miljardia markkaa, kun viime vuonna vastaava tulos oli 591 miljoonaa markkaa. Liikevaihto kasvoi 14,8 miljardiin markkaan viime vuoden alkupuoliskon 12,2 miljardista.

Yhtymä ennustaa, että sen tämän vuoden liikevaihto nousee 30 miljardiin markkaan ja tulos rahoituserien jälkeen paranee tuntuvasti viime vuodesta, jolloin tulos oli 1,58 miljardia.

Metsä-Serlan tulos kolminkertaistui

Metsä-Serla on kolminkertaistanut tuloksensa alkuvuonna. Metsä-Serlan tammi-kesäkuun tulos nousi miljardiin markkaan viime vuoden 306 miljoonasta. Metsäliitto on Metsä-Serlan pääomistaja.

Metsä-Serla odottaa, että kolmannella vuosineljänneksellä tulot säilyvät edellisen vuosineljänneksen tasolla. Yhtiön tulos osaketta kohti tammi-kesäkuussa nousi 4,30 markkaan viime vuoden 1,32 markasta.

Liikevaihdon määrä kohentui lähes 11 miljardiin, kun se viime vuoden ensimmäisellä puoliskolla oli 8,8 miljardia. Metsä-Serlan mukaan kysynnän heikkeneminen Aasian markkinoilla kuitenkin varjostaa sellumarkkinoita.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.