Mestarien liigan ratkaissut osuma syntyi tästä neronleimauksesta – jäikö "verta haistanut" yllätysmies vapaaksi Robert Lewandowskin pelon takia?

1:27
Petri Pasanen ja Sami Hyypiä analysoivat Mestarien liigan voiton ratkaisseen osuman taustat C Moren studiolähetyksessä.

Bayern Münchenin jalkapallon Mestarien liigan voittoon entistä seuraansa PSG:tä vastaan puskeneen Kingsley Comanin osuman valmisteluvaiheessa nähtiin suoranaisia neronleimauksia, toteaa C Moren asiantuntija Petri Pasanen.

Pariisissa syntynyt 24-vuotias Coman tälläsi ottelun ainoaksi jääneen maalin 59. minuutilla. Thiago Alcantaran pystysyöttö ja Thomas Müllerin pudotus taaksepäin olivat jo taiturimaisia. Upean keskityksen osumaan antoi laitapuolustaja Joshua Kimmich.

– Kimmich on ennenkin tarjoillut näitä. Hänelle on näköä, hänellä on kykyä, hänellä on oivallusta. Erinomainen toimitus, Pasanen ihasteli.

– En ole varma, yrittääkö ensin (Robert) Lewandowskille tuohon väliin vai onko niin fiksu, että laittaa kaiken yli Kingsley Comanille?

Epätodennäköiseksi sankariksi noussut Coman oli läpi ottelun ahnaalla päällä, joten maali tuli lopulta varsin oikealle miehelle. Pasanen oli ennakoinut ennen osumaa, että Coman ”haistaa verta”, mutta viimeistely nauratti häntä silti.

– Oli vähän sen näköinen pusku, että ekaa kertaa kaudelle edes ylipäätään lähtee puskemaan palloa, mutta (pusku) on tarpeeksi kova, tarpeeksi tarkka. Mahdoton (PSG-maalivahti) Keylor Navasille ottaa kiinni.

– En tätä olisi ennustanut, että olisi nyt päällä päässyt sen maalin laittamaan, mutta tämän maalin jälkeenhän tuli toinen tilanne, jossa hän nousi ihan samanlaiseen nostopalloon, Pasanen jatkoi.

Sami Hyypiä antaa tilanteessa synninpäästön pääpallossa tappion kärsineelle PSG:n laitapuolustajalle Thilo Kehrerille.

– Laitapakki Kehrerillä oli tuossa paha tilanne. Siinä oli Lewandowski edessä ja Coman takana. Minusta hän oikein valitsi Lewandowskin, koska tämä oli vaarallisempi sillä hetkellä siinä keskellä, Hyypiä analysoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja