Mervi Kallio heitti pahan porkkanan Lewis Hamiltonille – hurjavireinen MM-johtaja haki sanojaan: ”Tuota… en tiedä”

F1-kauden alussa keskustelu liittyi siihen, miten radoilla nähdään nyt aivan uusi Valtteri Bottas. Suomalaiskuskin Mercedes-tallikaveri Lewis Hamilton on pistänyt kuitenkin jauhot suuhun. Brittikuski on tällä hetkellä aivan mielettömässä vireessä.

Sunnuntaina Hamilton ajoi ylivoimaisella tavalla voittoon Ranskan Paul Ricardin radalla. Toiseksi tullut Bottas jäi hänestä 18 sekunnin päähän.

Kahdeksasta kisasta Hamilton on kerännyt kasaan peräti 187 pistettä. Kaiken kuvastava osoitus tulee Hamiltonin pistekeskiarvosta, joka on peräti 23,375. Tässä taustafakta on se, että F1:ssä kisan voittaja saa 25 pistettä.

C Moren F1-varikkotoimittaja Mervi Kallio heittikin sangen osuvan kysymyksen brittikuskille.

Onko tämä paras Lewis Hamilton ikinä?

Kysymys sai MM-sarjan johtajan hakemaan sanojaan.

– Tuota, hmm. En tiedä, Hamilton mietiskeli tovin ajan.

– Oloni on ehdottomasti hyvä tällä hetkellä. On jotenkin vaikeaa muistaa, että missä menin aiemmin, mutta juuri nyt olen ehdottomasti hyvällä tasolla. Ja asiat ovat menneet vain parempaan suuntaan, Hamilton jatkoi.

Brittikuski haluaa kuitenkin muistuttaa tallikaveristaan Bottaksesta, joka on nyt 36 pisteen takamatkalla MM-sarjassa.

– Valtteri lyö koko ajan hyviä kierrosaikoja harjoituksissa ja aika-ajoissa sun muissa. Olen saanut hyvän tuntuman autoon aika-ajojen kolmansissa osioissa ja se on kantanut myös kisojen puolelle. Silloin olen lyönyt nupit kaakkoon, Hamilton pohti hymyn kera. 

Videolla Valtteri Bottaksen kommentit Ranskan GP:stä:


Ranskan GP:n loppuhetket:


Lue myös:

    Uusimmat