Mainos

Mersukuskilta hengenvaarallinen teko Lempäälässä: Moottoripyörä raahautui auton puskurissa – kaksi nuorta sairaalaan

Lempäälässä tapahtui vappuaattona välikohtaus, jossa loukkaantui kaksi henkilöä.

Mercedes Benz -merkkinen henkilöauto törmäsi kevytmoottoripyörään sillä seurauksella, että moottoripyörä raahautui auton keulassa jopa sadan metrin matkan.

Moottoripyörän kyydissä oli kaksi nuorta, jotka loukkaantuivat pudottuaan törmäyksen voimasta kyydistä. 

Moottoripyörää kuljettanut nuorimies kertoo Facebookissa autoilijan pysähtyneen lopulta, irrottaneen moottoripyörän autonsa keulasta ja paenneen paikalta. 

Ennen kolaria kuljettaja oli uhrin mukaan jahdannut heitä useamman kilometrin ajan ja heittäneen muun muassa kaljat heidän päälleen.

Autoilijan toiminta synnytti raivon sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun jyrätyksi tullut nuorimies kirjoitti sairaalasta seuraavan päivityksen:

"Tässä vielä koko tarina. No siis kyseinen auto ilmaantui eteeni kun olimme tulossa lempäälän ideaparkilta. Ajeli toisen edessä ajavan aivan perässä kiinni, koska edellämenevä veti alinopeutta. Painelin ohi kummastakin. Sen jälkee mersu tuli kanssa ohi ja aivan meiä perää kii. Sitte menivät ohitte meistä. Kun alkoi lempäälässä 40 alue mersu hidasti 20km/h nopeuteen joku tuli ulos ikkunasta keskaria näyttäen. No mikäs siinä autohidasti entisestää ja kyseinen kaveri viskasi kaljapullon päällemme sain onneksi väistettyä. Ajoimme heidän perässä kun yritin saada autosta rekisteriä ylös auto pysähty lempäälän vanhan smarketin pihaan ukkelit lähtivät juoksemaan peräämme ajelimme hiljaksiin pois. Ajoimme lidlille. Kun lähdimme lidliltä smarketin suuntaa huomasin kyseisen mersun tulevan vastaan. Äikäiset nuoret ajoivat minun kaistalle ja pysähtyivät eteeni ja tulivat autosta ulos huutaen. Sen jälkeen pakenimme kevarilla pyörätielle no mersu tuli perässä. Seuraavassa risteyksessä vanhan smarketin pihaan yritin kaartaa sille tielle. No empäs kerennyt kun mersu tuli 70-80vauhtia meidän perään. Minä ja rakkaani lennettii kohtuu kauas ja liusuttiin asvaltilla. Ja asvaltilla liusuessani näin kuinka mersu työnsi oman yamaha wr pyöräni nesteen pihaan ja tuli sieltä puskuri hajalla. Näin bussikuskin soittavan apua ja luulin mersuomistajien tulevan vielä hakkaamaan minut muttapakenivat paikalta huusimme apua ja paikalle tuli paljon ihmisiä! Kiitos kaikille!!"

Sisä-Suomen poliisin mukaan onnettomuus tapahtui Lempäälän Manttaalitiellä lauantaina noin klo 22.30. Poliisi kertoo, että auton kuljettaja on tavoitettu. Poliisi jatkaa asian selvittämistä.

Asiasta on uutisoinut aiemmin muun muassa Aamulehti ja Ilta-Sanomat.

--

Rattiraivoa koettiin hiljattain myös Vantaalla.

1:29


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.