Mersu-pomon kommentti "siipimiehestä" satutti Bottasta – "Meidän täytynee jutella"

Valtteri Bottas kertoo loukkaantuneensa Mercedeksen tallipomon Toto Wolffin kommentista, jossa tämä kutsui suomalaista erikoisella tavalla tallin siipimieheksi.

Bottas taisteli pitkään Ferrarin Sebastian Vetteliä ja Kimi Räikköstä vastaan, mutta taipui lopulta viidenneksi. Hän osui Vettelin perään tämän rynniessä ohi.

Tallikaveri Lewis Hamiltonin ajettua voittoon Unkarissa, tallipomo Wolff antoi Bottaksesta melko harkitsemattoman lausunnon.

– Tuntuu vähän happamalta, en tiedä miksi. Valtteri olisi ansainnut palkintosijan, koska on niin sensaatiomainen siipimies, Wolff arvioi Autosportin mukaan.

Bottas ei ollut lausunnosta innoissaan. Edellisen kisan jälkeen Mercedekseltä on painotettu, ettei Hamiltonia ole nostettu arvoasteikossa tallikaverinsa yläpuolelle, vaikka piste-ero alkaa olla kesätauon alkaessa jo melkoinen.

– Ensinnäkin, "siipimies" vähän sattuu, Bottas kommentoi tv-kameroille.

– Toiseksi, en näe tässä kisassa mitään positiivista minulle. Halusin paremman tuloksen. Meidän olisi pitänyt ainakin teoriassa onnistua yhdellä stopilla.

Bottas aikoo palata Wolffin kommenttiin kahden kesken.

– Meidän täytynee jutella kisan jälkeen.

– Olemme kauden puolivälissä ja piste-ero on iso, mutta tietysti tiimi tekee päätöksen (marssijärjestyksestä) jossain vaiheessa, Bottas sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat