Mel B tuskaisen näköisenä synnytyslaitokselle

Viiimeisillä raskaana oleva entinen Spice Girls -tähti Mel B on lähtenyt synnytyslaitokselle. Tähti näytti tuskaiselta matkalla sairaalaan.

Laulaja Mel B.n supistukset alkoivat tänään aamulla, Female First kertoo. Tähdellä tulikin kiire sairaalaan, jonne hän lähti yhdessä miehensä Stephen Belafonten kanssa. Stephenin ja turvamiehen piti auttaa nainen autoon, sillä viimeisillään raskaana oleva tähti näytti tuskaiselta.

Lapsen syntymää on jo odotettu. Mel B twiittasi viime yönä, ettei pysty nukkumaan ja aiemmin tällä viikolla hän kertoi, että on kokeillut kaikkea, esimerkiksi seksiä, että lapsi syntyisi jo. Tähti, jolla on kaksi lasta edellisistä suhteistaan, sanoi olleensa yhteydessä lääkäriinkin.

– Lapsi tulee ulos tällä viikolla, tavalla tai toisella. Luonnollinen synnytys olisi ihanteellisinta, mutta olen kokeillut kaikkea, kuumaa ruokaa, juoksemista, seksiä ja väkivaltaa. Olen kokeillut aivan kaikkea. Ja lapsi tuntuu vain juuttuneen sisälle ja kasvavan isommaksi ja isommaksi, Mel Be kertoi aiemmin tällä viikolla.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja