Mainos

Meikkivoide suojaa ihoa

Helmen muuttumisleikkiin saapuneen Marika Karppasen iholle valittiin mattapintainen meikkivoide. Meikkitaiteilija Riia Koivisto muistutti, että punakalle iholle ei kannata valita liian tummaa meikkiä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Meikkitaiteilija Riia Koivisto valitsi Marikan iholle mattapintaisen pitkäkestoisen meikkivoiteen. Meikkivoide levitettiin kasvoille käsin ja viimeisteltiin siveltimellä. Riia suositteli Marikalle sarjan toiseksi vaaleinta sävyä.

Jos iholla on punakkuutta, oikean sävyn valinta voi olla vaikeaa - punakkaihoinen kun valitsee helposti liian tumman meikkivoiteen. Apuna kannattaa silloin käyttää kaulan ihoa, josta ihonväri on helpompi selvittää.

Kesäiholle kannattaa valita meikkivoide, jossa on suojakerroin. Meikkivoide suojaa ihoa myös ulkoilmalta, auringolta ja vaikkapa päätteen edessä työskentelyltä.

Iholle kermaisen tuntuista ylellisyyttä

Marikalle valittiin Nivean valikoimista Ideal Finish meikkivoide, pitää mallienkin ihon virheettömänä tuntikausia. Koostumukseltaan silkkinen meikkivoide peittää kaikki epätäydellisyydet ja puuteroi ihon luonnollisen näköiseksi. Voide tuntuu kermaisen ylelliseltä, ja se on helppo levittää.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: NIVEA, Tommi Penttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.