Meghanin kampaaja ylistää hovin jättänyttä herttuaparia – paljastaa Meghanin tyylin kulmakiven: "Hän halusi näyttää lähestyttävältä"

14:32
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat viimeistä kertaa, mutta minkälaiset ovat prinssiveljesten välit?

Herttuatar Meghanin kampaaja ylistää brittihovin jättänyttä herttuaparia.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin ero kuninkaallisesta perheestä astui voimaan keskiviikkona 1. huhtikuuta. Tästä eteenpäin pariin ei viitata HRH-titteleillä (suom. hänen kuninkaallinen korkeutensa) eikä heitä nähdä edustamassa muun kuninkaallisen perheen rinnalla. Tammikuun alussa Harry ja Meghan ilmoittivat aikovansa astua sivuun kuninkaallisista velvollisuuksistaan, työskentelevänsä jatkossa taloudellisesti itsenäisinä sekä muuttavansa Pohjois-Amerikkaan. 

Lontoolainen kampaaja George Northwood työskenteli herttuatar Meghanin kanssa tiiviisti viimeisen kahden vuoden aikana ja nyt mies kertoo, että Meghanin tyylin kulmakivi oli pyrkiä näyttämään "ihmisten prinsessalta". Northwoodin käsialaa olivat muun muassa Meghanin hääkampaus toukokuussa 2018 sekä kaikki hänen kampauksensa hänen ja prinssi Harryn ensimmäisellä ulkomaiden edustusmatkalta Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Fidzillä sekä Tongalla. 

Tiistaina 31. maaliskuuta, jolloin herttuapari virallisesti astui sivuun kuninkaallisista tehtävistään, Northwood jakoi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kiitti paria ja varsinkin Meghania yhteistyöstä kanssaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– On ollut valtava etuoikeus ja erittäin hauskaa työskennellä Sussexin herttuan ja herttuattaren kanssa viimeisten kahden vuoden ajan. Olen nauttinut jokaisesta yhteistyön hetkestä tämän uskomattoman pariskunnan kanssa, jotka eivät ainoastaan kannusta pieniä yrityksiä mutta ovat opettaneet minulle niin paljon monimuotoisuudesta, tasa-arvosta sekä hyvän mielenterveyden tärkeydestä, Northwood kirjoitti päivityksessään.

Northwoodin mukaan Meghanin kuninkaallisesta tyylistä pyrittiin rakentamaan modernin rento, joka tekisi hänestä samaistuttavan ihmisille. Miehen mukaan Meghanilla ja Harrylla on erittäin vahva liitto keskenään ja Northwood kertoo tulleensa läheiseksi kummankin kanssa. 

Lisäksi vaikka Harrylla ja Meghanilla oli ympärillään jatkuvasti suuri tiimi, olivat he Northwoodin mukaan luoneet henkilökohtaiset ja läheiset välit jokaisen työntekijänsä kanssa. Northwood toteaa myös, että hänen mielestään kuka vain heidän kanssaan tulevaisuudessa töitä tekevä on omalla tahollaan onnekas.

Northwood kertoo varsinkin Meghanin suhtautuneen asioihin hyvin maanläheisesti. 

– Hänellä on todellista tyylitajua ja hän halusi näyttää lähestyttävältä, vaikka hän olikin prinsessa, Northwood kommentoi. 

Vuoden 2019 aikana liikkui paljon puhetta siitä, että Meghan olisi vaativa ja hankala esimies alaisilleen. Herttuattaren muun muassa kerrottiin lähettävän työntekijöilleen päivittäin kello aamuviidestä eteenpäin kymmeniä viestejä, jotka olivat täynnä erilaisia ideoita sekä vaatimuksia.

Lähde: Daily Mail

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja