Herttuatar Meghan ei ole hovinsa suosiossa – tällaisella lempinimellä hänet tunnetaan

8:39

Herttuatar Meghan tunnetaan jälleen uudella nimellä hovissaan. 

Herttuatar Meghan on saanut henkilökunnaltaan uuden lempinimen, joka entisten lempinimien tapaan ei ole erityisen mairitteleva.

Tatler-lehdelle kerrotaan, että Kensingtonin palatsin henkilökunta kutsuu kunnianhimoisuudestaan tunnettua herttuatarta nimellä Me-Gain eli ”hyötyjä”. Aiemmin Meghania on nimitetty esimerkiksi hankalaksi herttuattareksi.

Kensingtonin palatsi on aiemmin kiistänyt, että herttuattarella olisi kireät välit henkilökuntaansa. Tästä huolimatta Meghanin on kerrottu olevan vaativa persoona, jolla on tiukka työetiikka.

Meghanilla on armoton aikataulu. Hänen on kerrottu pommittavan henkilökuntaansa erilaisilla vaatimuksilla aamuviidestä asti. Herttuatar on tietojen mukaan hylännyt kuninkaallisia koskevan sääntökirjan jatkuvilla viesteillä alaisilleen.

– Meghan voi olla hankala. Hänellä on todella korkeat standardit ja hän on tottunut työskentelemään Hollywood-ympäristössä, lähde kuninkaallisten sisäpiiristä kertoo.

Meghan on menettänyt useita työntekijöitä sen jälkeen, kun hän avioitui prinssi Harryn kanssa toukokuussa 2018. Irtisanoutumisten aallon aloitti Meghanin henkilökohtainen assistentti Melissa Toubati. Pian hänen jälkeensä yksityissihteeri Samantha Jones ilmoitti jättävänsä tehtävänsä herttuaparin vauvan syntymän jälkeen.

Myös Meghanin henkivartija irtisanoutui yllättäen. Viimeisempänä hovista on ilmoittanut poistuvansa Meghanin henkilökohtaisen sihteerin avustaja Amy Pickerill.

Lähde:The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja