Herttuatar Meghanin maanläheisyyttä ylistetään: "Kun kukaan ei ole katselemassa"

Harry ja Meghan ovat virallisesti karanneet hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, miltä heidän tulevaisuutensa todella näyttää 6:37
Harry ja Meghan ovat virallisesti karanneet hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, miltä heidän tulevaisuutensa oikeasti näyttää

Herttuatar Meghan jakaa yhä mielipiteiden jakamista.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan jättivät virallisesti kuninkaallisen hovin ja sen velvollisuudet taakseen maalis-huhtikuun vaihteessa. Meghanin polku kuninkaallisessa perheessä kesti vain muutaman vuoden ajan, sillä hän liittyi virallisesti kuninkaalliseen perheeseen vuoden 2018 toukokuussa mentyään naimisiin prinssi Harryn kanssa. 

Vuoden 2017 syksyllä, kun tieto Harryn ja Meghanin kihlauksesta tuli julkiseksi, alkoi toiveikas spekulaatio siitä, mitä yhdysvaltalainen, näytteljänä uraa luonut Meghan tulisi hovissa saamaan aikaan. Toivottiin, että tämä vahva nainen toisi mukanaan modernin tuulahduksen, joka antaisi kunnon kasvojenkohotuksen tunkkaiselle brittihoville. 

Tietojen mukaan Meghan oli hyvin pidetty brittikuninkaallisten keskuudessa, mutta naisen moderni ote kuninkaalliseen elämään tuntui sen sijaan loukkaavan brittiläistä mediaa ja sen kautta kansalaisia. Tämän johdosta Meghanista tuli yksi brittimedian suosikkikohteista, jonka jokaista liikettä tarkkailtiin, sekä arvosteltiin tiukasti. 

Tammikuussa 2020 herttuapari ilmoitti päätöksestään vetäytyä kuninkaallisesta elämästä ja aiheutti täten valtavan kohun maailmassa. Hiljattain pari asettui Los Angelesiin, josta he tietojen mukaan etsivät uutta kotia alle vuoden ikäisen Archie-poikansa kanssa. 

Vaikka Meghanista on muutaman viime vuoden ajan maalailtu melko huonoa kuvaa mediassa, on hän kuitenkin lähteiden mukaan pohjimmiltaan erityisen maanläheinen ihminen. 

Meghan loi uraa näyttelijänä sekä aktivistina jo pitkään, ennen kuin hän ja Harry tapasivat. Meghan myös luopui tästä kaikesta mennessään naimisiin Harryn kanssa ja muuttaessaan tämän myötä Isoon-Britanniaan. Mentyään naimisiin Harryn kanssa Meghan luopui myös yksityisyydestään, mutta hän ei tästä huolimatta halunnut olla varjo vanhasta itsestään. Tämä nähtiin muun muassa useiden kuninkaallisten asiantuntijoiden mukaan niin, että Meghan olisi kapinoinut uudessa roolissaan. Meghanin kuvailtiin olevan esimerkiksi "liian itsenäinen". 

LUE MYÖS: Harry ja Meghan kääntävät täysin uuden sivun elämässään – kuninkaallisasiantuntija kertoo, miltä parin tulevaisuus näyttää: "Kyllä heillä on paljon fyrkkaa"

Harryn isoveli prinssi William tapasi puolisonsa herttuatar Catherinen parin ollessa samassa yliopistossa. William ja Catherine seurustelivat vuosien ajan ennen kuin menivät naimisiin vuonna 2011. Näin ollen Catherine sai niin sanotusti pitkän tutustumisajan kuninkaalliseen elämään, kun Meghanin elämä muuttui taas muutama vuosi sitten kertaheitolla.

Vaikka monilla Isossa-Britanniassa tuntuu olevan melko huono mielikuva Meghanista, on hän kertoman mukaan muualla hyvin pidetty henkilö ja luonteeltaan maanläheinen. Muun muassa Meghanin kampaaja George Northwoodylisti naista erittäin paljon hiljattain ja herttuattaren entinen kosmetologi Sarah Chapman on myös puhunut Meghanista erittäin positiiviseen sävyyn. 

– He (Harry ja Meghan) ovat kotonaan, vanhempina, kumppaneina, ystävinä kilttejä sekä hyvin maanläheisiä ihmisiä, kun kukaan ei ole katselemassa, Chapman kertoo. 

Meghanin liityttyä kuninkaalliseen perheeseen hovista kantautui huhuja, että Meghan olisi erittäin vaativa ja vaikea esimies työntekijöilleen. Meghanin kerrottiin muun muassa lähettävän alaisilleen kymmeniä viestejä päivittäin, jotka olivat täynnä erilaisia vaatimuksia ja ideoita. Ensimmäiset viestit tulivat kertoman mukaan jopa viideltä aamulla. Lisäksi on huhuttu, että Meghan olisi ollut syynä prinssi Harryn ja prinssi Williamin huonontuneisiin väleihin. 

Lähde: Cheat Sheet

Lue myös:

    Uusimmat