Me Naiset: Teri Niitti lohdutti Anne Kukkohovia viimeisellä tapaamisella: "Minä en ainakaan pelkää kuolemaa"

Anne Kukkohovi muistelee ystäväänsä Teri Niittiä Me Naiset -lehden haastattelussa. 

Suomen tunnetuimpiin stylisteihin lukeutunut stylisti Teri Niitti joutui sairaalaan joulupäivänä sydänvaivojen vuoksi. Hän menehtyi sairaalassa 9. tammikuuta 2017.

Entinen huippumalli Anne Kukkohovi ja Niitti työskentelivät yhdessä ja olivat ystäviä 20 vuoden ajan. Kukkohovi kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa, että hän tapasi Niitin viimeisen kerran viikkoa ennen tämän sairaalahoitoon joutumista.

Tuolloin Kukkohovi odotti Jari-veljensä kanssa puhelua sairaalasta saadakseen tietoja omaisen vakavasta sairaudesta. Niitti lohdutti sisaruksia. 

– Ihmisten pitäisi nähdä enemmän kuolemaa ja syntymää, sillä ne kuuluvat osaksi elämää. Minä en aikanaan pelkää kuolemaa, Kukkohovi kertoo Niitin sanoneen. 

Niitin kuolema tuli Kukkohoville yllätyksenä. 

– Kun Teri kuoli, tuntui että minun aikani pysähtyi. Kaikki ympärilä tulivat ja menivät niin kuin ennenkin, ihmiset matkustivat ja postasivat ruokakuvia. Minä mietin, miten voitte jatkaa elämistä, kun Teri on kuollut, Kukkohovi kertoo haastattelussa. 

Kukkohovi uskoo, että ystävyys Niitin kanssa tulee vaikuttamaan häneen loppuelämänsä ajan. 

– Jos olen viime aikoina tuntenut, että olen tehnyt jotain väärin tai ole epäsovinnainen, ajattelen Teriä. Hän sanoisi, että anna mennä! Hän tulee vaikuttamaan minuun ja elämänasenteeseeni koko loppuelämäni ajan. 

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

    Uusimmat