Me Naiset: Jenni Dahlman avoimena vauva-arjesta: "Ossi on äärettömän hyvä isä"

Juontaja Jenni Dahlman ja ex-jääkiekkotähti Ossi Väänänen saivat esikoisensa keväällä 2017. Dahlman kertoo pienen perheen arjesta Me Naiset -lehden haastattelussa. 

Vuosia ulkomailla asuneen Jenni Dahlmanin, 36, elämä on asettunut Espooseen. Dahlman kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa nauttivansa suuresti lapsiperhearjesta yhdessä puolisonsa Ossi Väänäsen kanssa. 

– Kyllä lapsi on muuttanut paljon. Ex tempore -elämäni on vaihtunut elämään vauvan ehdoilla. Silti lapsi on paras asia maailmassa, en vaihtaisi päivääkään, Dahlman hehkuttaa haastattelussa.

NHL:ssä seitsemän kautta pelannut Väänänen lopetti uransa vuonna 2016. Nyt sekä Väänänen että Dahlman ovat kotona kymmenkuisen vauvan kanssa.

– Ossi on äärettömän hyvä isä. Arvostan sitä, että hän on vahvasti mukana lapsen elämässä. Tiedän, ettei se ole itsestäänselvyys. Vaikka isä hoitaa lasta omalla tavallaan ja äiti omallaan, lapsi tottuu siihen kyllä, Dahlman toteaa. 

Ihanasta arjesta huolimatta Dahlman myöntää haastattelussa, että hän kaipaa silloin tällöin happihyppelyä äitiydestä. Hän pitää tärkeänä sitä, että pääsee silloin tällöin hierontaan tai kasvohoitoon. 

– Äitiys on niin kokonaisvaltaista, että itsestä huolehtiminen unotuu helposti. Vastasyntynyt toki tarvitseekin äitiä jo ihan imetyksen takia, eivätkö silloin ole kasvohoidot ensimmäisenä mielessä. Mutta se ei silti tarkoita, että on pakko vain pyöriä tukka pystyssä kotona, Dahlman linjaa. 

Dahlman nousi julkisuuteen vuonna 2000, kun hänet kruunattiin Miss Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Sittemmin hänet on nähty muun muassa Possessa ja Mallikoulu-ohjelman juontajana. Dahlman oli naimisissa Kimi Räikkösen kanssa vuosina 2004-2015. 

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

    Uusimmat